Η Μέριλιν Μονρόε γιορτάζει το Haloween ανάμεσα σε μεγάλες κολοκύθες - Vintage Pics μιας άλλης εποχής (φώτο)

Αγνώριστη στην αρχή της καριέρας της το 1945

Το 1945, ο διάσημος φωτογράφος  μόδας Andre de Dienes ανέπτυξε μια σχέση με ένα επίδοξο νεαρό μοντέλο που ονομαζόταν Norma Jean Dougherty με αποτέλεσμα μια σύντομη επαγγελματική συνεργασία και ένα τεράστιο portfolio  εκπληκτικών φωτογραφιών που βοήθησαν τη νεαρή καλλονή να ξεκινήσει την καριέρα της και να εξελιχθεί στο θρύλο που ονομάζεται  Marilyn Monroe.

Τον Οκτώβριο του 1945 η ξανθιά που έγινε σύμβολο του σεξ ποζάρει ανάμεσα σε μεγάλες κολοκύθες και είναι πολύ δύσκολο να την αναγνωρίσεις με την πρώτη ματιά. Τα πασίγνωστα ξανθά μαλλιά της , είναι καστανές μπούκλες μαζεμένες, και οι διάσημες καμπύλες της κρύβονται κάτω από ένα τζιν casual σύνολο.

Η 19χρονη τότε Norma Jean Baker, ζήτησε από το διάσημο φωτογράφο να τραβήξει αυτές τις φωτογραφίες για να δημιουργήσει το πρώτο της portfolio σαν μοντέλο.

Ο  Andre de Dienes εντυπωσιάστηκε τόσο από την ομορφιά της, στην πρώτη τους συνάντηση που δήλωσε: "Ήταν σαν να συνέβαινε ένα θαύμα μπροστά στα μάτια μου, ήταν σαν να έβλεπα έναν άγγελο".

Αυτές οι φωτογραφίες μπορούμε να πούμε ότι είναι η πρώτη μεταμφίεση της Μέριλιν Μονρόε για το Halloween αν και δεν είναι τρομακτικές, αναφέρει το Vintage every day.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ