Τι κάνει η Έλλη Κοκκίνου στο καφενείο της Βιολέτας στις "Άγριες Μέλισσες"; - Συμμετέχει στη σειρά; (φώτο)

Τι δουλειά έχει η Έλλη Κοκκίνου στο "Διαφάνι";

Η Βιολέτα - κατά κόσμον Θεοφανία Παπαθωμά - είναι η δυναμική και δίκαιη ιδιοκτήκτρια του καφενείου στο χωριό "Διαφάνι". Είναι ένας από τους χαρακτήρες που αγαπήσαμε στην τηλεοπτική σειρά  "Άγριες Μέλλισες" που καθήλωσε φέτος εκατομμύρια τηλεθεατές στους δέκτες τους.

Το καφενείο της Βιολέτας είναι το σημείο αναφοράς στο χωριό στο οποίο   εκτυλίσσεται η υπόθεση. Τόπος καυγάδων, συγκρούσεων, ερώτων , ανακοινώσεων, μυστικών συζητήσεων. Όλοι περνάνε από εκεί με την όμορφη και δυναμική Βιολέτα να τους υποδέχεται και να "τους βάζει στη θέση τους", όταν χρειάζεται χωρίς να υπολογίζει τα σχόλια εναντίον της.

Από το παραδοσιακό καφενείο του χωριού πέρασε και η Έλλη Κοκκίνοιυ και μάλιστα πόζαρε χαμογελαστή αγκαλιά με την Βιολέτα. Τι δουλειά όμως είχε στο "Διαφάνι" η γνωστή τραγουδίστρια;

Θα συμμετέχει στις "Άγριες Μέλισσες"; Όχι. Η Έλλη Κοκκίνου ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή "Το πρωινό" 

Μετά το τέλος της εκπομπής εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για μία γρήγορη επίσκεψη στο πλατό-χωριό που έχει στηθεί δίπλα στα Kappa Studios και γυρίζονται οι περισσότερες σκηνές από τις «Άγριες Μέλισσες».

Η Θεοφανία Παπαθωμά ανέβασε στο Instagram τη φωτογραφία που έβγαλαν μαζί και έγραψε στη λεζάντα: "Υψηλοί προσκεκλημένοι  σήμερα στο καφενείο μου στο Διαφάνι! Όχι παίζουμε. Αγαπημένη Έλλη Κοκκίνου."

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ