Φαντασία: Η ελληνική ταινία που προτείνω να δείτε στο σινεμά με πρωταγωνιστές τον Στάνκογλου & τη Ρένα Μόρφη (φώτο-βίντεο)

Αξίζει να τη δείτε

Φαντασία ! Μα τι ωραίο φιλμ , μα πόσο συγκινήθηκα, απόλαυσα & είδα χωρίς ούτε ένα λεπτό να αποσπαστεί η προσοχή μου - με κράτησε ο σκηνοθέτης Αλέξης Καρδαράς κολλημένη στην μεγάλη οθόνη .

 Με εντυπωσίασε η πρωταγωνίστρια τραγουδίστρια Ρένα Μόρφη , με κατέπληξε θα έλεγα , έξοχος όπως πάντα ο Στέλιος Μάινας  ενώ ο Μίνως Μάτσας έγραψε την μουσική & η σφραγίδα του πια σε θέατρο & σινεμά γίνεται συνώνυμη με δυνατά συναισθήματα 

Όσο για τον ..... λαϊκό τραγουδιστή της ταινίας Γιάννη Στάνκογλου ενώ ξεκινάει με κάτι «ελαφρολαϊκό», στη συνέχεια περνάει σε έναν από τους καλύτερους δραματικούς του ρόλους -συνολικά το στυλ , η ερμηνεία, αλλά και η φυσιογνωμία αυτού του ξεχωριστού ηθοποιού τον κατατάσσουν στην 10άδα των σύγχρονων αστέρων του σινεμά όλης της Ευρώπης,

Εκπληκτική στο ντεμπούτο της ως ηθοποιός η Ρένα Μόρφη

Αυτός ο πρωτοεμφανιζόμενος στο σινεμά μίσχος: Η Ρένα Μόρφη- όμορφη “εντός & εκτός “- η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας Φαντασία δεν είναι άλλη από την τραγουδίστρια των Ιμάμ Μπαϊλντί.

Πρώτη φορά ηθοποιός & μάλιστα στον αδυσώπητο κινηματογραφικό φακό ηταν τόσο μα τόσο χαρισματική που δεν επιφυλάσσομαι να τη χαρακτηρίσω ως το νέο μας αστέρι.

Άστρο εχει σίγουρα οταν μπορεί να φέρει εις πέρας ενα ρόλο τόσο δύσκολο, της μοιραίας γυναίκας που ερωτεύεται δυνατά , κλέβει δηλαδή τον άντρα (Γιάννης Στάνκογλου), μιας άλλης γυναίκας , εγκαταλείπει τον μπουζουξή μέντορα και εραστή της, (Στέλιος Μάινας),  που στο τέλος δραματικά αποκαλύπτεται ότι.......:

Μην τα πω όλα όμως ...

Είμαι βέβαιη οτι θα σας αρέσει αυτή η αισθαντική ενζενύ με την υπέροχη φωνή, το βελούδινο βλέμμα - το σημαντικότερο : γλυκιά γυναίκα & σεμνή όπως θα ακούσετε στο βίντεο της πρεμιέρας (οσο μπόρεσα τράβηξα όσα είπε απο εκει που καθόμουν)

Μπράβο Ρένα ,καλομεγαλωμένη φαίνεσαι - Καλή επιτυχία & μπράβο στον σκηνοθέτη Αλέξη Καρδαρά & στην feelgood entertainment που σε εμπιστεύτηκαν - φοβερή η μουσική του Μίνωα Μάτσα, συμπληρώνει αρμονικά μιά ωραία ελληνική ταινία.

Λίγα λόγια για την ταινία

Τοποθετημένη στις αρχές της δεκαετίας του ’90, και με τον συμβολικό τίτλο «Φαντασία», η τρίτη μεγάλου μήκους ταινία του Αλέξη Καρδαρά («Γκίνες», «Η Ληστεία»), είναι ένας ύμνος στον έρωτα, αλλά και ένας φόρος τιμής στον κόσμο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Το μοιραίο ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα σε μία νεαρή τραγουδίστρια, τον μπουζουξή-μέντορά της και τον καταξιωμένο λαϊκό-ποπ τραγουδιστή της Αθηναϊκής νύχτας, πυροδοτεί τη δράση, καθώς το πάθος των πρωταγωνιστών κλιμακώνεται μέσα από επανεκτελέσεις τραγουδιών του Χιώτη, του Μητσάκη και του Μανίσαλη, αλλά και καινούρια τραγούδια συνυφασμένα με το ύφος της διασκέδασης εκείνης της εποχής. Μιας εποχής που αποτέλεσε σημείο καμπής της ελληνικής λαϊκής μουσικής κουλτούρας, αλλά και ενός ολόκληρου lifestyle.

Από την Πέμπτη η ταινία Φαντασία λοιπόν, παίζεται στους κινηματογράφους - Να πάτε σίγουρα - Να πάτε να την δείτε στην μεγάλη οθόνη , έτσι αξίζει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ