Stars System: H Άση Μπήλιου με καλεσμένη την Κατερίνα Καραβάτου υποδέχονται τον Δία στον Αιγόκερω από σήμερα (βίντεο)

Πως θα επηρεάσει ο Δίας , ο πλανήτης της τύχης τους  εκπροσώπους του ζωδιακού από το ζώδιο του Αιγόκερω που θα βρίσκεται για ένα χρόνο;

O Δίας, ο πλανήτης της «τύχης», της ευμάρειας, της εξέλιξης, της ανάπτυξης και της ευημερίας, περνά στο πρακτικό γήινο ζώδιο του Αιγόκερου και η Άση Μπήλιου εξηγεί πώς αυτή η πλανητική αλλαγή θα επηρεάσει τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού. 

Ο Δίας θα μείνει στον Αιγόκερω περίπου ένα χρόνο και συγκεκριμένα από τις 2/12/19 μέχρι τις 18/12/20. Προϋπόθεση επιτυχίας και καλής τύχης για αυτό το διάστημα είναι οι πρακτικοί και ξεκάθαροι στόχοι, η οργάνωση, ο καλός σχεδιασμός, η επιμονή και η πειθαρχία.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Stars System» η Αιγόκερως Κατερίνα Καραβάτου, η οποία μαθαίνει για τα «δώρα», που θα φέρει ο Δίας και θυμάται πως ήταν η ζωή της την προηγούμενη φορά, που ο «τυχερός» πλανήτης ήταν και πάλι στο ζώδιο της. 

Ακόμα, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρεται στις τηλεοπτικές συνεργασίες που έχει κάνει και αποκαλύπτει ποια άτομα τη «δυσκόλεψαν», ποιοι συνεργάτες έγιναν «εχθροί» και ποιοι φίλοι της. Επίσης, λέει τι θα ήθελε να αλλάξει στον χαρακτήρα της, τι την εκνευρίζει και τι λατρεύει στον Κρατερό Κατσούλη αλλά και τι είδους πεθερά θα γίνει στο μέλλον. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ