Βίντεο που κόβει την ανάσα: Η στιγμή που το μωρό 18 μηνών πέφτει & πνίγεται στη θάλασσα από τα χέρια του παππού του   

Θλίψη προκαλεί σε όλους το βίντεο που καταγράφει τη στιγμή της πτώσης της 18 μηνών Κλόε Γουίγκαντ η οποία έπεσε από τα χέρια του παππού της και πνίγηκε το λεπτό που εκείνος την είχε ανεβάσει σε παράθυρο κρουαζιερόπλοιου τον περασμένο Ιούλιο στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο.

Ο παππούς της μικρής Κλόε Σαλβατόρε Ανέλο, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο φυλάκισης τριών ετών.

Την Τρίτη οι εισαγγελείς του πρότειναν συμβιβασμό βάσει του οποίου θα πρέπει να δηλώσει ένοχος προκειμένου να αποφύγει την φυλακή.

Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα τηλεοπτικός σταθμός του Πουέρτο Ρίκο φαίνεται ο Ανέλο να σηκώνει στα χέρια το μικρό κορίτσι ενώ το παράθυρο ήταν ανοιχτό. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα το κορίτσι πέφτει στο κενό με τον παππού της να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έγινε. 

 

 

Ο ίδιος υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή ότι δεν αντιλήφθηκε πως το παράθυρο ήταν ανοιχτό αποδίδοντας την αμέλειά του στην αχρωματοψία του, αναφέρει η Daily Mail.

Οι δικηγόροι του ανακοίνωσαν ότι θα παρουσιάσουν τον ιατρικό φάκελο του πελάτη τους και υπονόησαν ότι θα ζητήσουν δίκη ενώπιον σώματος ενόρκων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ