Σπάνια εμφάνιση: Μαζί & τα 3 παιδιά του Michael Jackson στη Ρώμη - Ο 22χρονος Prince, η 21χρονη Paris & o 17χρονος Prince Michael ο 2ος (φώτο)

Πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα 

Δεν είναι συχνό φαινόμενο τα τρία παιδιά του "βασιλιά της ποπ" , Michael Jackson να εμφανίζονται μαζί. Ωστόσο ανήμερα των Χριστουγέννων ο 22χρονος Prince Jackson, η 21χρονη Paris , και ο μικρότερος αδερφός τους ο Prince Michael Jackson ο 2ος ή όπως είναι γνωστός Blanket, έκαναν κοινή εμφάνιση στη Ρώμη.

Ο μικρότερος γιος του Μάικλ Τζάκσον άλλαξε το υποκοριστικό του από Blanket σε Bigi γιατί δεν ήθελε να τον "πειράζουν" όταν πήγε σε νέο σχολείο πέρυσι.

Μαζί με τα τρία αδέρφια ήταν η φιλενάδα του Prince, Molly , o αγαπημένος της  Paris, ο rocker Gabriel Glenn, καθώς και μια φίλη των φίλων τους. Η παρέα φαίνεται πως πέρασε πολύ καλά ενώ απολάμβανε ένα δείπνο στην ιταλική πρωτεύουσα.

Στη συνέχεια έκαναν μια στάση στην διάσημη gelateria Giolitti για να απολαύσουν αυθεντικό ιταλικό παγωτό, αναφέρει η Daily Mail.

Ο Prince , φόρεσε ένα κόκκινο hoodie και γρι φόρμα. Η Paris ΄φόρεσε μακριά παντελόνα την οποία συνδύασε με μακριά πλεχτή ζακέτα που άφηνε τον ένα ώμο της ακάλυπτο.

Ο φίλος της φόραγε μαύρο δερμάτινο μπουφάν με τα μακριά μαλλιά του ελεύθερα στους ώμους του.

Μητέρα των δύο μεγαλύτερων παιδιών είναι η Debbie Rowe, ενώ η μητέρα του 17χρονου Bigi, παραμένει άγνωστη καθώς η Rowe αρνήθηκε ότι είναι γιος της.

Τα τρία παιδιά έχασαν  τον διάσημο πατέρα τους στις 25 Ιουνίου 2009,  όταν ο Μάικλ Τζάκσον υπέστη  ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στο Holmby Hills του Λος Άντζελες και πέθανε λίγο αργότερα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ