Τραγωδία ανήμερα της Πρωτοχρονιάς: Κυνηγοί σκότωσαν 30χρονο πατέρα & την 9χρονη κόρη του (φώτο)

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η εκδρομή για κυνήγι κατέληξε σε τραγωδία

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το κυνήγι για έναν τραντάχρονο πατέρα και την εννέα ετών κόρη του. Τέσσερις κυνηγοί που  βρίσκονταν στο ίδιο  σημείο και κυνηγούσαν ελάφια πυροβόλησαν τον Kim Drawdy, και την κόρη του Lauren με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν θανάσιμα.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη την τελευταία μέρα του κυνηγιού σε όλη την επικράτεια της  Νότια Καρολίνα, στο κοντά Walterboro . Οι κυνηγοί που πυροβόλησαν τον άτυχο άντρα και την κόρη του τους πέρασαν για ελάφια.

Ο Kim Drawdy είχε πάει για κυνήγι μαζί με την κόρη του Lauren και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την τραγική εξέλιξη  που θα είχε η εκδρομή τους, αναφέρει η Daily Mail.

Ο αδερφός του Kim,  Benny Drawdy, δήλωσε για την τραγωδία ότι η οικογένεια του είναι συντετριμμένη: " Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν άκουσα τα νέα. Η καρδιά μου ράγισε. Απλά δεν το πίστευα. Ήμασταν δύο δίδυμα αδέρφια και τώρα έμεινε μόνο ο ένας".

Μία φίλη του του Drawdy, η Shirley Williams, δήλωσε ότι «συγκλονίστηκε» όταν έμαθε για την τραγωδία.

"Δεν έπρεπε να έχει συμβεί αυτό ποτέ. Απλά δεν έπρεπε να συμβεί. Πως μια απλή εκδρομή για κυνήγι μετατρέπεται σε τέτοια τραγωδία; Με ξεπερνάει αυτό. Δεν καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν να συνέβη", δήλωσε.

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι νεκροψίες στα δύο θύματα σύμφωνα με το WCSC.

 Ο αρχηγός της ομάδας διάσωσης της πυροσβεστικής, Barry McRoy  δήλωσε στο People , ότι οι πρώτοι διασώστες έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας οδηγούμενοι από έναν άντρα , περνώντας μια δύσβατη περιοχή , απρόσιτη σε οχήματα.

Τελικά βρήκαν τον Kim και την κόρη του μισό μίλι μέσα στο  δάσος. Ήταν και οι δύο νεκροί.

Στο Facebook έχει δημιουργηθεί ομάδα για να συγκεντρωθούν τα έξοδα της κηδείας για τον πατέρα και την κόρη. Μέχρι στιγμής έχουν μαζευτεί περισσότερα από 3.600 δολάρια

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ