Φώτης Ντούλος: Συνελήφθη τελικά ο πλούσιος Ελληνοαμερικανός με την  φίλη του για τον φόνο & την εξαφάνιση της πρώην γυναίκας του 

Συνελήφθη ο ομογενής επιχειρηματίας Φώτης Ντούλου με την κατηγορία της δολοφονίας της πρώην συζύγου του που είχε εξαφανιστεί.

Μαζί με τον ομογενή εκατομμυριούχο, συνελήφθη και η σύντροφός του με την κατηγορία του συνεργού. Η σύλληψη έγινε στο σπίτι του επιχειρηματία και βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για το φόνο και την απαγωγή της πρώην συζύγου του.

Οι Αμερικανικές τοπικές αρχές κατάσχεσαν από το σπίτι του και ένα τσεκούρι ως πιθανό αποδεικτικό στοιχείο σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης.

Το δικαστήριο όρισε εγγύηση του το ποσό των 6 εκατομμυρίων δολαρίων. Για την ίδια υπόθεση, οι αρχές έχουν προχωρήσει σε δυο ακόμα συλλήψεις. Η σύντροφος του επιχειρηματία συνελήφθη επίσης και κατηγορείται για συνομωσία και διάπραξη φόνου αλλά και ο δικηγόρος και στενός φίλος του επιχειρηματία, Κεν Μαγουίνι συνελήφθη και επίσης κατηγορείται για συνωμοσία.

Η εμπλοκή του Κεν Μαγουίνι στην υπόθεση προέκυψε μετά την αποκάλυψη λεπτομερειών από τη δράση του τις μέρες πριν την εξαφάνιση της Μισέλ. Σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης που μετέδωσε το δελτίο του CNN και αναμετάδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του AΝΤ1, ο Μαλγουίνι είχε πρόσβαση σε μια ιδιωτική λέσχη σκοποβολής όπου ένας ρηχός τάφος, ένα πλαστικό κάλυμμα και σάκοι με άσβεστο βρέθηκαν από κυνηγούς, λίγο πριν την εξαφάνιση.

Όπως ανέφερε στο ίδιο δίκτυο η δικηγόρος Μίστι Μάρις, η Αστυνομία έπαιζε το παιχνίδι της αναμονής. «Φαίνεται πως η αστυνομία έκανε υπομονή και έπαιζαν το παιχνίδι της αναμονής. Προσπαθούσαν πραγματικά να εντοπίσουν τα αποδεικτικά στοιχεία, ώστε όταν θα έρθουν οι κατηγορίες, να μπορέσουν να τις στηρίξουν.

Ωστόσο, ο Φώτης Ντούλος υποστηρίζει την αθωότητα του, ενώ το πτώμα της Τζένιφερ Ντούλος δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ