Έρρικα Μπρόγιερ: Θρήνος στο "τελευταίο χειροκρότημα" στο νεκροταφείο Ζωγράφου (φώτο-βίντεο)

Θλίψη και συγκίνηση στο τελευταίο "αντίο" 

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε σήμερα στο νεκροταφείο Ζωγράφου για να αποχαιρετήσει την Έρρικα Μπρόγιερ που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή, 5 Ιανουαρίου νικημένη από τον καρκίνο. Φίλοι , συνάδελφοι , συγγενείς και συμπρωταγωνιστές της στην θεατρική παράσταση "Η Παριζιάνα" στην οποία έπαιζε φέτος, έδωσαν το "παρών" στο κοιμητήριο για το "τελευταίο χειροκρότημα" στην ταλαντούχα ηθοποιό, τραγουδίστρια και χορεύτρια.

Άννα Φόνσου - (NDP photo)

 Η κόρη της, Σάντρα Βουτσά, ζήτησε, αντί για στέφανα να δοθούν χρήματα στο σπίτι του ηθοποιού ή στο ΤΑΣΕΗ (Ταμείο αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών). Στο Κοιμητήριο βρέθηκαν οι φίλοι και πρώην συνεργάτες της Έρρικας, οι οποίοι τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία.

Σάντρα Βουτσά  - (NDP photo)

Η κόρη της Σάντρα Βουτσά δεχόταν τα πιο θερμά συλλυπητήρια όλων, ενώ δεν μπόρεσαν να παραστούν στην κηδεία ο Κώστας Βουτσάς, πρώην σύζυγος της Έρρικας Μπρόγιερ και η αδελφή της, Μαργαρίτα Μπρόγιερ, καθώς η τελευταία βρίσκεται στο νοσοκομείο, ,λόγω προβλήματος που αντιμετωπίζει με την υγεία της.

Αλίκη Κατσαβού   - (NDP photo)

Ο Κώστας Βουτσάς όταν πληροφορήθηκε το θάνατο της πρώτης συζύγου του έπαθε σοκ και μίλησε με πολύ θερμά λόγια για εκείνη.

Δάκης - (NDP photo)

Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο δεν θα παρευρισκόταν στην κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ.

Ελένη Φιλίνη - (NDP photo)

Μπέσυ Μάλφα

Αντώνης Λουδάρος

Γιάννης Ζουγανέλης

Ματθίλδη Μαγγίρα

«Η Ερρικα αρρώστησε ξαφνικά και έφυγε. Η γλυκιά μου η γυναίκα. Κρίμα τη χάσαμε. Δε θα πάω στην κηδεία της, όχι. Δεν πάω σε κηδείες. Μόνο σε μία θα πάω. Στη δική μου» είπε με συγκίνηση.

 

 

Στην κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας και η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, ο Παντελής Καναράκης, η Μαργαρίτα Δρούτσα, ο Αντώνης Λουδάρος, η Άννα Φόνσου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ