Ψευδής η καταγγελία του υποδιευθυντή ότι τον λήστεψαν στο δημοτικό σχολείο - Τι ανακάλυψε η αστυνομία για το περίεργο περιστατικό

O δάσκαλος που είναι και υποδιευθυντής κατάγγειλε ψευδώς ότι τον χτύπησαν και τον λήστεψαν ενώ τα χρήματα είχε υπεξαιρέσει ο ίδιος

 

Ψευδής αποδείχτηκε η καταγγελία δασκάλου του δημοτικού σχολείου του Χορτιάτη για ληστεία μετά ξυλοδαρμού (δείτε εδώ)μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο ίδιος ο δάσκαλος ο οποίος είναι και υποδιευθυντής στο δημοτικό, στις 21.00 το βράδυ της Τρίτης, και ενώ βρισκόταν εντός του σχολείου, δύο άτομα του επιτέθηκαν και τον λήστεψαν, αφαιρώντας από πάνω του 1.000 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τον υποδιευθυντή βρήκε σήμερα τραυματισμένο στις 7.00 το πρωί γυναίκα-εργαζόμενη στο σχολείο, η οποία ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Πληροφορίες θέλουν το ποσό των 1.000 ευρώ, που όπως ισχυρίστηκε του αφαίρεσαν με τη βία οι δύο άγνωστοι, προοριζόταν για την τριήμερη εκδρομή των μαθητών της έκτης δημοτικού στην Αθήνα, αναφέρει το Voria.gr

Σημειώνεται ότι σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση και ψευδή ανωμοτί κατάθεση, ενώ έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση από τη διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος του 53χρονου δασκάλου και υποδιευθυντή σχολείου στον Χορτιάτη, ο οποίος έκανε ψευδή καταγγελία για ληστεία σε βάρος του. Ο 53χρονος κατήγγειλε πως αφού τον χτύπησαν, του έκλεψαν 1.000 ευρώ τα οποία όμως είχε υπεξαιρέσει ο ίδιος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας-Χορτιάτη σε βάρος 53χρονου ημεδαπού για ψευδή κατάθεση και υπεξαίρεση, διότι κατήγγειλε ψευδώς την σε βάρος του διάπραξη ληστείας κατά την οποία δύο άτομα του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε υπεξαιρέσει ο ίδιος.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ