Τα νέα δεδομένα για το τροχαίο στη Γλυφάδα: Η δεύτερη μηχανή & η κατάθεση της συνεπιβάτιδας (βίντεο)

Υπήρχε και δεύτερη μηχανή...

Η νεαρή συνοδηγός που επέβαινε στο όχημα του 40χρονου ιδιοκτήτη και οδηγού της μαύρης Corvette, που παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο μοτοσικλετιστή τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης στη Γλυφάδα, παρουσιάστηκε χθες μόνη της στο Α' Τμήμα Τροχαίας ΝΑ Αττικής στο Ελληνικό.

Η συνοδηγός θα καταθέσει στο πλαίσιο της προανακριτικής έρευνας που έχει διατάξει ο εισαγγελέας.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχήττα τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του κι άφησε αβοήθητο στο δρόμο τον 25χρονο.

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως  καθώς το Open δημοσίευσε υλικό το οποίο αποκαλύπτει ότι δευτερόλεπτα πριν από το δυστύχημα, δίπλα από τη μοτοσικλέτα του θύματος, κινείτο ακόμη μία μηχανή.

Πιο αναλυτικά, φωτογραφίες-ντοκουμέντο από τη φονική σύγκρουση αποκαλύπτουν πως κινήθηκαν τα τρία οχήματα -οι δύο μοτοσικλέτες και η το πολυτελές αυτοκίνητο- πριν από το σημείο του δυστυχήματος, αλλά και πώς έγινε η σύγκρουση για να καταλήξει νεκρός ο 25χρονος Νάσος.

Ο πατέρας του εκλιπόντος, μιλώντας στο Open Tv, δήλωσε ότι «αυτή τη στιγμή δεν θέλω καν να τον δω. Δεν με ενδιαφέρει. Εγώ με δολοφόνους δεν κάνω παρέα ούτε θα κάνω ποτέ. Όταν οι νόμοι καλύπτουν αυτά τα πράγματα πώς να έχεις Δικαιοσύνη, δηλαδή, τι παράδειγμα δείχνουμε στην κοινωνία. Τι να δω από αυτόν τον άνθρωπο;». Στο ρεπορτάζ του Open Tv μίλησε και ένας φίλος του θύματος ο οποίος δήλωσε «μάθαμε ότι πίσω από την Corvette ακολουθούσε ένα άλλο αυτοκίνητο, οι οποίοι ήταν φίλοι αυτών που οδηγούσαν την Corvette και αυτοί μάζεψαν τους επιβαίνοντες και έφυγαν».  

Στο μεταξύ, η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε τη συνοδηγό που επέβαινε στη μοιραία Chevrolet Corvette που παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο οδηγό μηχανής στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τις επόμενες ώρες θα κληθεί να δώσει κατάθεση στις αστυνομικές Αρχές. 

Να υπενθυμίσουμε πως ο ιδιοκτήτης και οδηγός της πολυτελούς μαύρης «Corvette», αφέθηκε ελεύθερος, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του σε αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό, αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο αναφέρει το ΑΠΕ.

Η δικογραφία πρόκειται να διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, ο οποίος έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ