Διεθνής αποκλειστικότητα Frobolous: Το e-shop με ρούχα στα μέτρα σας & στα γούστα σας - Παραγγελία φορεμάτων online, όπως παλιά στις μοδίστρες (φωτό)

Τι είναι η Frobolous& πώς λειτουργεί:

Όταν η προσαρμογή συναντά την αποκλειστικότητα του μεγέθους: Η δύναμη της ενδυμασίας γίνεται εύκολη.

Είναι το νούμερο ένα επαναλαμβανόμενο φαινόμενο στη μόδα: "Αυτό που ήταν παλιό κάποτε ξαφνικά είναι και πάλι καινούργιο". Μεσαία ή ψηλόμεση φούστα , φουσκωτά μανίκια και Βικτοριανάντεκολτέ επανήλθαν για ναμας το θυμίσουν. Αλλά το κλισέ δεν ισχύει μόνο για τις τάσεις της μόδας.

Ισχύει επίσης για τον τρόπο παραγωγής των ενδυμάτων. Αυτή η τάση προς την αργοκίνητη μόδα που έχουμε δει εδώ και μερικά χρόνια δεν είναι παρά μια εκσυγχρονισμένη έκδοση ενός ράφτη που εμφανίζεται στο φανταχτερή σαςέπαυλη για να δημιουργήσει ένα μοναδικό κομμάτι με βάση τις διαστάσεις και τις στιλιστικές σας προτιμήσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Embrace the spring with this Sunflower ?@ezratuba_official dress #frobolous #personalisedfashion #sunflowerdress #custommade #fittomeasure #ezratuba #luxurydresses

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Frobolous (@_frobolous_) στις

Αυτό που ήταν κάποτε μια πολυτέλεια που μόνο οι πλούσιοι δικαιούνταν, τώρα είναι μια προσιτή εναλλακτική λύση για τις γυναίκες επαγγελματίες που διαταράσσουν τη βιομηχανία της μόδας.

Τα έτοιμα ενδύματα έχουν κυριαρχήσει στη βιομηχανία αρκετό καιρό ώστεδημιουργησανπολύ στερεότυπες αντιλήψεις για τα μεγέθη και το σχήμα του σώματος. Οι σχεδιαστές μόδας φαίνεται να έχουν ξεχάσει την αποκλειστικότητα του μεγέθους ως την απαραίτητη προϋπόθεση του ενδύματος .

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αντιμετωπίζουμε ζητήματα που σχετίζονται με την αμφισβήτηση του εαυτού σας, την έλλειψη αυτοπεποίθησης και την συνεχόμενη μάχηνα φανούμε πιο αδύνατες, δεδομένων των μυρίων εικόνων που βλέπουμε στους αυτοκινητόδρομους, στις βιτρίνες καταστημάτων, στα περιοδικά και στο Instagram. Είναι πώς διαμορφώνονται οι προσδοκίες μας, το αρνητικό είδος που μας κάνει να αισθανόμαστε άδειοι και απογοητευμένοι όταν δεν τις φτάνουμε.

Είναι το συνεχές σενάριο κάθε φορά που πηγαίνετε να ψωνίσετε ένα φόρεμα: βρίσκετε ένα φόρεμα που σας αρέσει, με τη γραμμή που ονειρεύεστε και αισθάνεστε σαν να περπατάτε στα σύννεφα πηγαίνοντας προς τα δοκιμαστήρια και εκεί διαπιστώνετε ότι δεν είναι κατάλληλο για το δικό σας σώμα. Η μαζική μόδα μπορεί να είναι βολική και χρονικά αποτελεσματική, αλλά είναι τα έτοιμα ένδυματα πραγματικά «έτοιμα» να φορεθούν;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Walking towards March with this embroidered green dress from @ezratuba_official ?✨ #frobolous #ezratuba #silkdress #greendress #luxurydress #custommade #fittomeasure #personalisedfashion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Frobolous (@_frobolous_) στις

Σχεδιάζοντας κάθε ένδυμαπροσαρμοσμένο στις αναλογίες του πελάτη ήταν η πρώτη μας προτεραιότητα κατά την ανάπτυξη του επιχειρηματικού μας μοντέλου. Είναι πολύ απλό: Κάθε σώμα είναι διαφορετικό και η προσάρτηση ενός αριθμού που αντιπροσωπεύει ένα μέγεθος δεν έχει νόημα.

Προκαλούμε την ασπρόμαυρη φιλοσοφία και αρνούμαστε να σταθούμε είτε στη μαζική παραγωγή είτε στο τέλος της πλήρους προσαρμογής. Μας αρέσει να κάνουμε τη σκληρή δουλειά προσφέροντας το καλύτερο και των δύο κόσμων: φορέματα που μπορείτε να παραγγείλετε από την άνεση του σπιτιού σας, προσαρμοσμένα στις ακριβείς αναλογίες σας.Αντιλαμβανόμαστε ότι η αποκλειστικότητα τουμεγέθουςδεν πρέπει να είναι σπαζοκεφαλιά, και αυτός είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της φιλοσοφίας μας.

Γνωρίζουμε πόσο δυναμική είναι η ζωή για τις γυναίκες επαγγελματίες και θέλουμε να σας απαλλάξουμε από περιττά προβλήματα. Με την εφαρμογήτου ενδύματος εκτός της λίστας των ανησυχιών σας, μπορείτε να αφιερώσετε όλο το χρόνο σας για την εύρεση φορέματος στα δύο τμήματα μας: είτε προσαρμόζοντας τα υπάρχοντα μοντέλα μας ή επιλέγοντας ένα φόρεμα σχεδιαστή μας.

Προσαρμόζοντας τα μοντέλα της Frobolous:

Ανάλογα με το φόρεμα, μπορείτε να προσαρμόσετε είτε τα μανίκια ή τη λαιμόκοψη, να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από μεγέθη και χρώματα, καθώς και να προσθέσετε μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια σαν ένα χαριτωμένο φιόγκο σε ένα εξώπλατο φόρεμα. Είτε θέλετε να δείξετε λιγότερο ή περισσότερο δέρμα, είτε να μετατρέψετε ένα μίνι κοκτέιλ φόρεμα σε μία τουαλέτα, μπορείτε να προσαρμόσετε τα μοντέλα μας έως και πέντε διαφορετικά επίπεδα.

Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε την προσαρμογή: https://www.frobolous.com/product/eroica/

Οι σχεδιαστές μας:

Εάν θέλετε να μας εμπιστευτείτε, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα όμορφα σχεδιασμένα κομμάτια από το κέντρο των σχεδιαστών μόδας μας με συλλογές από οκτώ μοναδικούς σχεδιαστές. Είτε είναι τα έντονα vibes του Zala Alpaslan είτε τα διακεκριμένα κομμάτια του ezratuba, υπάρχει εδώ κάτι για όλους.

Για να δείτε περισσότερα μοναδικά κομμάτια, ελέγξτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.frobolous.com/designers/

Ευχόμαστε μια επιμελή αγορά!

Τι είναι η Frobolous& πώς λειτουργεί:

Η Frobolous είναι μια εταιρεία μόδας που δημιουργεί ρούχα custom made. Εστιάζουμε στην κατηγορία φορεμάτων για ειδικές περιστάσεις και  τα προσφέρουμε μέσω μιας εξατομικευμένης εμπειρίας.

Εξατομίκευση σημαίνει ότι οι γυναίκες είναι σε θέση να επιλέξουν ένα από τα φορέματα μας από την προσαρμόσιμη συλλογή και στη συνέχεια να το αλλάξουν σύμφωνα με το στυλ και τον σωματότυπό τους.

Μπορούν να ξεκινήσουν προσαρμόζοντας το σχέδιο του φορέματος αλλάζοντας: το ντεκολτέ, το μανίκι, το μήκος και τις λεπτομέρειες, να προσθέσουνμια δική τους πινελιά, να επιλέξουντο αγαπημένο τους χρώμα και επίσης να το προσαρμόσουν στο δικό τους μέγεθος. Σας επισυνάπτουμε ένα βίντεο που δείχνει τη διαδικασία προσαρμογής ή μπορείτε να ανατρέξετε στην ενότητα της προσαρμογής στον ιστότοπο:  https://www.frobolous.com/product/waltz/

Η εμπειρία όμως δεν τελειώνει εδώ, για τους λάτρεις των brands, υπάρχει μια άλλη κατηγορία που ονομάζεται Ready-to-Wear η οποία είναι μια συλλογή από 8 σχεδιαστές (είτε τοπικούςείτε καινούργιους) οι οποίοι δεν έχουν εμφανιστείακόμη στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο κάθε ένας από αυτούς τους διαθέτει κάποιες συλλογές τους, από τις οποίες οι γυναίκες μπορούν να επιλέξουν ένα φόρεμά τους και να το προσαρμόσουν σε χρώμα και μέγεθος. Ανατρέξτε στην ενότητα: https://www.frobolous.com/designers-hub/

Ανάμεσά τους, έχω 2 Έλληνες σχεδιαστές, των οποίων σας παραθέτω τα προφίλ τους.

https://www.frobolous.com/designers/karima-one-of-a-kind/

https://www.frobolous.com/designers/filanthi-bogea/

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Throwing yourself into this Valentine with a shade of pink #frobolous #personalisedfashion #pinkdress #stvalentin #customdress #fittomeasure #eveningdress #event #braidsmaiddress

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Frobolous (@_frobolous_) στις

Πώς παράγουμε:

Κάθε ένδυμα στο Frobolous γίνεται κατά παραγγελία και είναι μοναδικό, πράγμα που σημαίνει ότι αρχίζουμε να το παράγουμε τη στιγμή που ο πελάτης δίνει την παραγγελία και θα χρειαστούν 2-3 εβδομάδες για να την λάβει. Παρέχοντας την εξατομικευμένη προσαρμογή, δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε τι χρειάζεται να παράγουμε πριν την τοποθέτηση της παραγγελίας και αυτός είναι ο λόγος που χρειάζονται μερικές μέρες για να παραδοθεί το φόρεμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The beautiful Irene having her little fun with the Lacrimosa dress? #londongirl #frobolous #reddress #wings #custommade #fittomeasure #londonfashion #london?? #dressforyou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Frobolous (@_frobolous_) στις

Όλα τα φορέματα μας είναι χειροποίητα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών μας και παράγονται σε τρεις χώρες: Ιταλία, Τουρκία και Αλβανία. Το ύφασμα προέρχεται από την Ιταλία και την Τουρκία. Ο τρόπος παραγωγής και η ποιότητα του υφάσματος μας καταξιώνει ως ένα οικονομικά προσιτό και πολυτελές brand.

Οι κύριοι πυλώνες του brand είναι τέσσερις: 1. Προσαρμογή του σχεδίου του φορέματος, 2. Προσαρμογή μεγέθους, 3. Προσιτή πολυτελεία 4. Περιβαλλοντική Ευαισθησία με την ύπαρξη πολιτικής "Όχι στα απόβλητα" καθώς δεν έχουμε υπερβολικό απόθεμα υφάσματος και απογραφή φορεμάτων, τα οποία είναι τα πιο επικίνδυνα στοιχεία που συμβάλλουν στη ρύπανση του περιβάλλοντος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nocturne dress...a timeless piece! #frobolous #personalisedfashion #luxurydressing #dresses #eveninggowns #eveningdress #events #galanight

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Frobolous (@_frobolous_) στις

Το όραμα μας:

"Μέσω της δύναμης της εξατομικευμένης μόδας, στοχεύουμε να εμψυχώσουμε τους πελάτες μας, ΕΣΑΣ, να διαλύσετε την συνηθισμένη μόδα δίνοντάς σας την κυριότητα των επιλογών σας όσον αφορά το στυλ και το μέγεθος. Όποιος κι αν είστε, ΣΑΣ υποστηρίζουμε να είστε περισσότερο ΕΣΕΙΣ".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ