Βίντεο: Oταν πλακώθηκαν στον αέρα Βέττας-Μπογδάνος , όλοι λυπήθηκαν τον Συρίγο - Όσοι παίρνουν χάπια να τα παίρνουν στην ώρα τους…

''Σφάχτηκαν'' στον αέρα! 

Άγρια κόντρα με σκληρές εκφράσεις είχαν στον αέρα του Σκάι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Δημήτρης Βέττας.

«Θλίβομαι που σε αυτήν την εκστρατεία κατά της Ελλάδας, της πατρίδας και της Ευρώπης βρίσκεται και ένα μέρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ντρέπομαι για λογαριασμό τους. Εννοείται ότι βάζουν πλάτη στον Ερντογάν. Αυτή δεν είναι η αριστερά του Κύρκου. Στην Ελλάδα οι διεθνιστικές και άλλες ιδεοληπτικές εμμονές δεν επιτρέπεται να ωθούν ορισμένους να παίζουν κόντρα στην ίδια τους την πατρίδα. Να απολογηθούν και πρώτος ο κ. Τσίπρας», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Παίρνοντας τον λόγο, ο κ. Βέττας επιτέθηκε στον βουλευτή της ΝΔ: «Η ασόβαρη Νέα Δημοκρατία εκπροσωπείται από τον κ. Μπογδάνο. Να του δώσω μία συμβουλή: να χρησιμοποιείς την εξυπνάδα σου όταν είσαι σίγουρος ότι είναι αρκετή. Και δεν είναι!».

«Καταγγέλλω τον κ. Μπογδάνο ως γελοίο, ως ανόητα πολιτικά και ως άνθρωπο επικίνδυνο για τη χώρα. Όσοι χρειαζόμαστε χάπια, να τα παίρνουμε στη χώρα μας και να ερχόμαστε να μιλάμε μετά. Είσαι ο πολιτικός απόπατος της Νέας Δημοκρατίας, ο βόθρος. Ήρθα στην εκπομπή, επειδή νόμιζα ότι θα είναι εδώ ο κ. Συρίγος».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ