Τι τρώει η οικογένεια Beckham κατά τη διάρκεια της καραντίνας; Το κλασικό αγγλικό γεύμα & το αγαπημένο παγωτό του David από τα παιδικά του χρόνια (φωτό)

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram ο David Beckham.

Σε απομόνωση μαζί με την οικογένειά του βρίσκεται ο David Beckham.

 

 

Ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, η σύζυγός του, Victoria και τα τρία μικρότερα παιδιά τους, Romeo, Cruz και Harper περνούν την καραντίνα στην πολυτελή βίλα τους στο Cotswolds της Μεγάλης Βρετανίας.

 

 

Μάλιστα, ο David θέλησε να μοιραστεί με τους followers του στο instagram το γεύμα που απόλαυσε χθες, Τρίτη, μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο γοητευτικός Βρετανός σταρ φαίνεται πως έχει και μαγειρικές ικανότητες καθώς ετοίμασε για την οικογένειά του ένα κλασικό βρετανικό πιάτο, αποτελούμενο από λουκάνικα και πουρέ.

Ο ίδιος ανέβασε τη φωτογραφία του δείπνου, με το σχόλιο «Απλές απολαύσεις της ζωής...», ενώ στη συνέχεια ανέβασε και μία φωτογραφία από το αγαπημένο του παγωτό το οποίο απολάμβανε «μόνο σε εξαιρετικές περιστάσεις» όταν ήταν μικρός.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I promise to always take care of you and to love you with all my heart ❤️❤️

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

 

Να σημειωθεί πως ο μεγαλύτερος γιος του David και της Victoria, o 21χρονος Brooklyn βρίσκεται στο Λος Άντζελες μαζί με την σύντροφό του, Nicola Peltz.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ