Η Θέμις Ζουγανέλη έβαλε τις μοδίστρες της να ετοιμάσουν καλής ποιότητας μάσκες & τις προσφέρει δωρεάν στο υπέργειο Υγείας – Διέκοψε την παράγωγη ρούχων της

Δείτε τη δημοσίευση της στο Instagram…

Η Θέμις Ζουγανέλη είναι η Ελληνίδα σχεδιάστρια που κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να εκτοξεύσει το brand Themis Z στα πέρατα του πλανήτη. Χαρακτηρίστηκε από τον διεθνή τύπο ως «η επιτομή της σύγχρονης ελληνικότητας». Αγαπήθηκε για την απλότητα των γραμμών και τη λιτή πολυτέλεια των υλικών της. 

 

Όρισε την ανεπιτήδευτη κομψότητα μέσα από μοτίβα και γραμμές που μεταφέρουν την ελληνική αρχιτεκτονική με έναν τρόπο απλό, μα συνάμα γοητευτικά περίπλοκο. Με πρόφαση τα όσα ζει όλος ο κόσμος τον τελευταίο καιρό, η αγαπημένη σχεδιάστρια αποφάσισε να δώσει τη δίκια της βοήθεια στον πόλεμο με τον κορωνοϊό.

 
Πιο συγκεκριμένα, σταμάτησε αυτή τη περίοδο να σχεδιάζει τις υπεροχές δημιουργίες της και ασχολήθηκε με τις μάσκες. Έτσι, αποφάσισε να φτιάξει για όλους τους ήρωες της πρώτης γραμμής, άλλα και για τους πολίτες προστατευτικές μάσκες που θα χρησιμοποιούν απέναντι στη θανατηφόρα πανδημία. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ