Το ξενοδοχείο όπου γυρίστηκαν τo "La La Land" & το "A Star is Born" πουλάει τα υπάρχοντά του για να αποζημιώσει τους απολυθέντες υπαλλήλους του (φωτό)

Το θρυλικό ξενοδοχείο του Λος Άντζελες Chateau Marmont έκλεισε, ωστόσο οι υπάλληλοι που απολύθηκαν θα αποζημιωθούν από την πώληση αντικειμένων που φέρουν το σήμα του ξενοδοχείου.

Το μεγαλύτερο ποσοστό του προσωπικού απολύθηκε χωρίς να λάβει αποζημίωση, χωρίς να έχει δικαίωμα συνέχισης της ασφάλισης, ή τη δυνατότητα επιστροφής στην εργασία στο μέλλον.
 
Μεταξύ άλλων πωλούνται πουλόβερ από κασμίρ, T-shirt, φούτερ και αξεσουάρ με διάφορα σήματα του Chateau Marmont.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camelia (@camelia7y) on

 
 Όλα τα κέρδη από τις πωλήσεις θα διοχετευθούν στο Family Fund Chateau Marmont το οποίο «θα τα διανείμει στο προσωπικό που απολύθηκε τις προηγούμενες μέρες» σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ξενοδοχείου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Emmer ?? (@fengshuistyle) on

 
Το εικονικό ξενοδοχείο στη Sunset Boulevard του Λος Άντζελες είναι συνώνυμο της κινηματογραφικής βιομηχανίας, του Χόλιγουντ και της κουλτούρας των διάσημων.

Στο ξενοδοχείο έχουν γυριστεί ταινίες όπως το La La Land και το A Star Born και έχει παρουσιαστεί μία capsule συλλογή Gucci Cruise.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? (@nobodysdghtrarchive) on

Το Chateau Marmont έχει φιλοξενήσει τους Lana Del Rey, Father John Misty και Jarvis Cocker, οι οποίοι το έχουν υμνήσει σε στίχους τους, όπως αναφέρει το ΑΠΕ- ΜΠΕ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ