Κορωνοϊός - Ο κύριος Γιώργος ο νικητής της ημέρας από το Θριάσιο: Πανηγυρίζει το προσωπικό - Έξοδος μετά από 25 μέρες (φωτό - βίντεο)

«Τα πρόσωπα χαμογελούν κάτω από τις μάσκες» στο Θριάσιο! Μεγάλη νίκη κατά του κορωνοϊό η έξοδος του κυρίου Γιώργου από την ΜΕΘ.

Πολύ χαρούμενοι αλλά και ιδιαιτέρως συγκινημένοι είναι γιατροί και νοσηλευτές στο Θριάσιο νοσοκομείο, καθώς ο πρώτος ασθενής με κορωνοϊό εξήλθε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Ο κύριος Γιώργος, όπως τον αποκαλούν όλοι στο Θριάσιο καθώς τον νιώθουν πια δικό τους άνθρωπο, κατάφερε να βγει νικητής στη σπουδαιότερη "μάχη" της ζωής του και - καταχειροκροτούμενος από το συγκινημένο προσωπικό του νοσοκομείου βγήκε από τη ΜΕΘ.

«Τα πρόσωπα χαμογελούν κάτω από τις μάσκες!» σχολιάζει χαρακτηριστικά ο γιατρός Ιωάννης Κουτσοδημητρόπουλος, που ανέβασε το βίντεο στα social media, ενώ συμπληρώνει «Πρώτο εξιτήριο από τη ΜΕΘ Λατσείου ασθενούς με SARS-CoV2».

«Από τις 20/3/2020 η ΜΕΘ Λατσείου λειτουργεί αποκλειστικά για διασωληνωμένους ασθενείς με SARS-CoV2.

Σήμερα, 25 ημέρες μετά,είμαστε χαρούμενοι διότι :
- όλοι οι ασθενείς που υποδεχθήκαμε ζουν και συνεχίζουν τον αγώνα τους
- όλο το προσωπικό είναι υγιές, χωρίς μόλυνση από Covid
- έχουν αποσωληνωθεί επιτυχώς δύο ασθενείς, εξήλθε ένας και σχεδιάζουμε με αισιοδοξία τη συνέχεια

Αγαπημένοι φίλοι,να προσέχετε τους εαυτούς σας!

Να έχετε εμπιστοσύνη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και στους Υγειονομικούς της χώρας μας!

Θα νικήσουμε!» συνεχίζει ο ίδιος στο μήνυμά του, ανεβάζοντας, παράλληλα και άλλες συγκινητικές φωτογραφίες από την έξοδο του ασθενούς από την Εντατική.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα και οι εικόνες αυτές τους χαροποιούν και τους συγκινούν ιδιαίτερα.

Όπως ανέφερε και στη χθεσινή του ενημέρωση, ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας 16 άτομα, σε όλη την Ελλάδα, έχουν εξέλθει από Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ