Harry & Meghan: Έβαλαν γάντια, φόρεσαν μάσκες & κάνουν διανομή γευμάτων σε ασθενείς στο Λος Άντζελες (φωτό - βίντεο)

Harry και Meghan συνεχίζουν αθόρυβα το φιλανθρωπικό τους έργο στην Καλιφόρνια, όπου ζουν πλέον, ενώ πρόσφατα συμμετείχαν στο "Project Angel Food".

Ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle, μετά την παραίτησή τους από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα ζουν στις ΗΠΑ μαζί με τον μικρό τους γιο, Άρτσι.

Το ζευγάρι πρόσφατα συμμετείχε στο "Project Angel Food" και λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού, μοίρασε φαγητό σε ασθενείς στο Λος Άντζελες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry and Meghan❤ (@harrymeghanprince) on

Έτσι, Harry και Meghan φορώντας γάντια και μάσκες συμμετείχαν στη διανομή γευμάτων σε ανθρώπους που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry and Meghan❤ (@harrymeghanprince) on

Οι δυο τους συμμετείχαν για πρώτη φορά στη φιλανθρωπική αυτή κίνηση την περασμένη Κυριακή - ημέρα του Πάσχα των Καθολικών - ενώ, όπως αναφέρει η Daily Mail, εξέπληξαν τους υπευθύνους του project όταν τους ρώτησαν αν θα μπορούσαν να λάβουν μέρος και πάλι στη διανομή γευμάτων και την Τετάρτη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Histoires Royales ? (@histoiresroyales.fr) on

Ο διευθυντής του project, Richard Ayoub, δήλωσε εντυπωσιασμένος από την κίνηση του ζευγαριού, ενώ μιλώντας στο etonline.com, αποκάλυψε πως το πριγκιπικό ζεύγος του είπε πως είχε μάθει ότι οι οδηγοί του "Project Angel Food" είχαν πολλή δουλειά και προσφέρθηκε να συνδράμει στη διανομή των γευμάτων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry and Meghan❤ (@harrymeghanprince) on

«Νοιάζονται τόσο πολύ για τους συνανθρώπους μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες» τόνισε ο Richard Ayoub, ενώ αποκάλυψε πως το ζευγάρι συμμετείχε τελικά στη διανομή φαγητού σε ασθενείς και την περασμένη Τετάρτη, μοιράζοντας γεύματα σε περίπου 20 ανθρώπους που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry and Meghan❤ (@harrymeghanprince) on

Το "Project Angel Food" προσφέρει περίπου 1.600 γεύματα καθημερινά, ενώ πλέον, λόγω κορωνοϊού και εκτάκτων συνθηκών, τα γεύματα που διανέμουν καθημερινά έχουν φτάσει τα 2.000.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ