Σπύρος Σούλης: Έξυπνοι τρόποι για να μεταμορφώσουμε το μικρό μπάνιο μας - Tips που μάς γλιτώνουν χρόνο & χρήμα!

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση ενός μικρού μπάνιου!

Σε ένα μικρό μπάνιο δεν μπορούν να γίνουν πολλές αλλαγές για να δείξει πολυτελές. Έτσι, τουλάχιστον, νομίζετε εσείς.

Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και αυτό θα διαπιστώσετε βλέποντας και την παρακάτω μεγάλη μεταμόρφωση ενός μικρού μπάνιου. 

Οι «Μετά» φωτογραφίες δεν θα δείξουν τόσο εντυπωσιακές αν δεν δείτε πρώτα τις «Πριν».

Πριν τη μεγάλη μεταμόρφωση το μπάνιο είχε στο πάτωμα λευκά πλακάκια της δεκαετίας του ’90, μαύρα ράφια που δεν συνδυάζονται με τίποτα στον συγκεκριμένο χώρο και ένα βαρετό πράσινο στους τοίχους που δεν θα μπορούσε να κάνει το αποτέλεσμα πιο αδιάφορο. 

Ο καθρέφτης του μπάνιου είναι επίσης πολύ αδιάφορος μιας και στην ουσία πρόκειται για ένα παραλληλόγραμμο κομμάτι γυαλιού χωρίς κανένα ενδιαφέρον ενώ το ίδιο ισχύει και για το φωτιστικό που βρίσκεται ακριβώς πάνω από αυτόν. 

Το μπάνιο μετά τη μεταμόρφωση έγινε πραγματικά αγνώριστο. Τα μαύρα μεγάλα ράφια αντικαταστάθηκαν από μικρά γυάλινα ραφάκια που περνάνε σχεδόν απαρατήρητα πράγμα που είναι πολύ καλό για έναν χώρο που είναι τόσο μικρός.

Ο βαρετός, αδιάφορος καθρέφτης αντικαταστάθηκε από έναν μικρότερο με ξύλινο κάδρο και πάνω ακριβώς από αυτόν μπήκε ένα πιο μοντέρνο φωτιστικό που φωτίζει όλο τον χώρο. 

Τα λευκά πλακάκια στο πάτωμα έγιναν πορσελάνινα καφέ στο χρώμα του ξύλου πράγμα που κάνει τον χώρο να μην δείχνει λερωμένος όσο κι αν είναι. 

Τα φυτά που προστέθηκαν στο μπάνιο είναι η τελευταία λέξη της μόδας και κάνουν ακόμα πιο χαρούμενο τον χώρο. 

Αξίζει να σημειωθεί πως για να δείχνει ένα μικρό μπάνιο με ντουζιέρα πιο μεγάλο από ότι είναι, καλό είναι η ντουζιέρα να κλείνει με τζάμι από καθαρό γυαλί και όχι με κουρτίνα έτσι ώστε να μην περιορίζεται το μάτι και να μην δείχνει ο χώρος κλειστοφοβικός.

Η αντικατάσταση της κλασικής, βαρετής βρύσης με μια χρυσή κάνει τον χώρο αυτομάτως να δείχνει πολύ πιο πολυτελής, όπως αναφέρει το spirossoulis.com.

Και μην ξεχνάτε πως δεν υπάρχουν σημεία σε ένα μπάνιο που δεν μπορούν να διακοσμηθούν.

Μπορείτε ακόμα και να διακοσμήσετε το καζανάκι σας τοποθετώντας πάνω σε αυτό ένα καδράκι και ένα μικρό γλαστράκι. Γιατί όχι;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ