Δεν φαντάζεστε πρώτος ποιος πίστεψε στο γκελ της Αθηνάς Οικονομάκου – Ξεκίνησε από το «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο» (Φωτό)

Δείτε ποιος την ανακάλυψε…

Πολύ πιθανό να θυμάστε την Αθηνά Οικονομάκου από το ξεκίνημά της στη σειρά του MEGA «Ζωή της Άλλης», αλλά η αλήθεια είναι πως αλλού έγινε η πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού.

 

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει συμμετάσχει σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και σήμερα η καριέρα της ως ηθοποιός έχει εκτοξευτεί στα ύψη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stepping into Monday like ? ___________________________________ #rainbow #happyme #tillnexttime #mondaymotivation #skyporn #tbtweekend #ProjectSoma #swimwear #TropicanaSwimsuit #SplashShorts

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?GIVEAWAY? SANDALISTA✖️NIKOL PANAGIOTOU for SANDALISTA? Ήρθε ήδη το καλοκαίρι, πιο νωρίς απ’ ότι το περιμέναμε και, τι πιο ωραίο από ένα τέλειο ζευγάρι σανδάλια; Η εταιρία @thesandalista και η @nikolpanagiotou σας κάνουν δώρο 10 ζευγάρια σανδάλια της δικής σας επιλογής! Με ποιον τρόπο θα γίνουν δικά σας; 1/ Follow @thesandalista @nikolpanagiotou & @athinao1konomakou 2/ Like στη φωτογραφία 3/ Mention 1 friend ____________________________________ Οι 5 νικήτριες που θα κληρωθούν θα κερδίσουν όποιο σανδάλι διαλέξουν από την συλλογή SANDALISTA ενώ οι 5 φίλες τους που θα έχουν γίνει mention θα κερδίσουν όποιο σανδάλι διαλέξουν από τη συλλογή NIKOL PANAGIOTOU FOR SANDALISTA GOOD LUCK ? Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 27/5 *οσα περισσότερα σχόλια κανεις τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις✌?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou) στις

 

Ωστόσο, το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έκανε στην τηλεοπτική σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο» στον ΑΝΤ1.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When in Milan.. ? _____________________________________ #travelholic #italy #milan #quarantine #day14 #stayhome #staysafe #workfromhome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou) στις

 

Με μια δημοσίευση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χάρης Ρώμας κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν και υπενθυμίζει ότι εκείνος ήταν ο πρώτος που έδωσε στην άγνωστη τότε Αθηνά Οικονομάκου τον πρώτο της μεγάλο ρόλο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wanna ride with me ??‍♀️?? ______________________________________ #traveler #copenhagen #bicycle #denmark #explore #mytravelgram #projectsoma #AthinaTravelsToCopenhagen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou) στις

 

«Ε,ναι λοιπόν! Και αυτό το πανέμορφο κορίτσι το ανακάλυψα εγώ πρώτος στην ακρόαση για το Δεληγιάννειο παρθεναγωγείο και της έδωσα ένα μεγάλο ρόλο.

 

Οι ικανότητες της είναι πολλές. Ούτε τις μισές δεν έχει δείξει ακόμα, πιστεύω. Εύχομαι κάθε τύχη στην Αθηνούλα. Γιατί την αξίζει!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Χάρης Ρώμας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ