Στη δημοσιότητα η φωτογραφία & όλα τα στοιχεία της κατηγορούμενης για την απαγωγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη

Αυτή είναι η 33χρονη που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης από την Θεσσαλονίκη...

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία η φωτογραφία και τα στοιχεία της ταυτότητας της 33χρονης που κατηγορείται για την απαγωγή του 10χρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να μεταχειριστεί ο δράστης τον ανήλικο σε ανήθικες ασχολίες μη έχοντας συμπληρώσει ο ανήλικος τα 14 έτη, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο - παθόντα ο οποίος δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, πορνογραφία ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε το δωδέκατο έτος της ηλικίας του, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για αποκλειστικά ιδία χρήση και έκθεση.

Πρόκειται για την:

(επ) ΜΟΥΡΘΟΥ (ον) Ειρήνη του Κοσμά και της Ευαγγελίας , γεν. 1987.

Τα στοιχεία της δημοσιοποιήθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και η δημοσιοποιήσή τους, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, έχει χρονική διάρκεια έως τις 22 Δεκεμβρίου 2020.

Σκοπός της δημοσιοποίησης των στοιχείων και της φωτογραφίας της κατηγορουμένης είναι η προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων, καθώς και η ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ. τονίζει στην ανακοίνωσή της πως για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα 2310-388456 και 2310-388458.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ