Θεσσαλονίκη: Ο πατέρας βίαζε την 29χρονη κόρη του, ο σύζυγός της την εξέδιδε - Θύματα κακοποίησης & τα παιδιά τους

Μια υπόθεση που δεν την χωρά ο νους...

Ανατριχίλα έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης η αποκάλυψη πως μία 29χρονη σήμερα γυναίκα κακοποιούνταν από τον πατέρα της όσο ήταν ανήλικη, ενώ ο 70χρονος σήμερα κατηγορούμενος για τον βιασμό της κόρης του κακοποιούσε παράλληλα και την ετεροθαλή αδελφή της κοπέλας. 

Μάλιστα, συγκλονίζει το γεγονός ότι μετά τα όσα πέρασε από τον ίδιο της τον πατέρα, η 29χρονη γυναίκα ήταν θύμα και του συζύγου της.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 42χρονος σύζυγός της ασκούσε συχνά βία επανώ της, την κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ την ανάγκαζε και να εκδίδεται ώστε να του αποφέρει χρήματα!

Μάλιστα, θύματα του 42χρονου ήταν και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, στα οποία ασκούσε συχνά βία, ενώ τα εξανάγκαζε να πίνουν αλκοόλ και να κάνουν χρήση ναρκωτικών.

Ο 42χρονος, δε, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ασελγούσε κατά το παρελθόν και στο ένα από τα παιδιά του.

Πρόκειται σίγουρα για μία υπόθεση που δεν την χωρά ο νους...

Σε βάρος των δύο ανδρών, του 70χρονου πατέρα και του 42χρονου συζύγου της 29χρονης, σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, εμπορία ανθρώπων, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών - μεταχείριση ανηλίκου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και ειδικών Ψυχολόγων των Κεντρικών Ιατρείων Θεσσαλονίκης, υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων, καθώς και περίπτωση εμπορίας ανθρώπων.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί ηλικίας 42 και 70 ετών, μέλη του συγγενικού περιβάλλοντος των παθόντων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, εμπορία ανθρώπων, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών - μεταχείριση ανηλίκου.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 70χρονος άντρας, πατέρας 29χρονης σήμερα γυναίκας, κακοποιούσε την κόρη του και την ετεροθαλή αδελφή της (39 ετών σήμερα) όσο αυτές ήταν ανήλικες, με χρήση σωματικής βίας και προβαίνοντας σε ασελγείς πράξεις.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών προέκυψε ότι, ο προαναφερόμενος 42χρονος, σύζυγος της 29χρονης γυναίκας, ασκούσε συχνά σωματική και σεξουαλική βία σε βάρος της, εξαναγκάζοντάς την να εκδίδεται προκειμένου να του αποδίδει χρηματικά ποσά, ενώ ασκούσε σωματική βία και στα δύο ανήλικα τέκνα τους, εξαναγκάζοντάς τα σε κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. Σε βάρος ενός εξ’ αυτών προχώρησε και σε ασελγείς πράξεις κατά το παρελθόν.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ