Οι πρώτες φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο της πριγκίπισσας Beatrice - Η τιάρα, η χαρά της Βασίλισσας Ελισάβετ & το vintage νυφικό από τα 60s

Η νύφη έλαμπε μέσα στο vintage φόρεμα της Βασίλισσας γιαγιάς της...

Η πριγκίπισσα Beatrice, εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ, ενώθηκε την Παρασκευή με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Ιταλό αγαπημένο της, Edoardo Mapelli Mozzi.

 

 

Ο γάμος τελέστηκε υπό άκρα μυστικότητα, παρουσία μόλις 20 καλεσμένων, στο βασιλικό παρεκκλήσι των Αγίων Πάντων, στο κάστρο του Windsor.

 

 

Το παλάτι έδωσε χθες το βράδυ στη δημοσιότητα δύο επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο: στη μία το ζευγάρι βγαίνει από το στολισμένο με πανέμορφα λουλούδια παρεκκλήσι, ενώ στη δεύτερη οι νεόνυμφοι ποζάρουν με την γιαγιά της νύφης Βασίλισσας Ελισάβετ και τον παππού της πρίγκιπα Φίλιππο.

 

 

Φαίνεται, δε, πως η νεόνυμφη κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson ήθελε πολύ να τιμήσει την βασίλισσα γιαγιά της στον γάμο της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Fanpage ?? (@themountbattenwindsors) on

 

Έτσι ολόκληρη η εμφάνισή της ήταν εμπνευσμένη από την Βασίλισσα Ελισάβετ.

 

 

Η 31χρονη πριγκίπισσα Beatrice επέλεξε να φορέσει την τιάρα που φορούσε και η γιαγιά της, Ελισάβετ, στον γάμο της με τον πρίγκιπα Φίλιππο το 1947.

 

 

Ενώ και το νυφικό της ήταν ένα vintage φόρεμα της Βασίλισσας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⭐ La fée de votre evenement ⭐ (@lafeedevotreevenement) on

 

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα σχέδιο του Norman Hartnell, το οποίο επέλεξε να φορέσει δύο φορές η Ελισάβετ στα 60s: σε επίσημη επίσκεψή της στη Ρώμη το 1961 και στην έναρξη των εργασιών του Βρετανικού Κοινοβουλίου το 1967.

 

 

Διαβάστε επίσης: Ο μυστικός γάμος της Πριγκίπισσας Beatrice με τον Ιταλό επιχειρηματία Mozzi στο κάστρο του Winsdor – Η Βασίλισσα Ελισάβετ φόρεσε θαλασσί σύνολο (φωτό)

Να σημειωθεί πως αρχικά το ζευγάρι επρόκειτο να παντρευτεί στα τέλη Μαΐου, όμως ο κορωνοϊός και το lockdown άλλαξαν τα σχέδιά τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ