Story of the day: H πανέμορφη bodybuilder πέθανε από καρκίνο, 2 μήνες μετά τον γάμο της - "Έφυγε" στην αγκαλιά του άντρα της, έφαγε το αγαπημένο της γεύμα (φωτό)

Με την ιστορία της θέλησε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο...

Συγκλονίζει η ιστορία της 39χρονης, Gemma Sisson, η οποία έχασε την "μάχη" με τον καρκίνο μετά από δύο χρόνια.

 

 

Η νιόπαντρη bodybuilder συγκίνησε τα αγαπημένα της πρόσωπα, με ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. 

«Εφόσον δημοσιεύεται αυτό σημαίνει πως πέθανα...» αναφέρει στην ανάρτησή της, ενώ συνεχίζει «Αν και στεναχωριέμαι που θα αφήσω πίσω όλα τα αγαπημένα μου πρόσωπα, χαίρομαι τόσο πολύ να ξεφύγω από αυτό που μου άφησε αυτή η ασθένεια».

 

 

Η ίδια τονίζει στην συγκλονιστική ανάρτηση αυτή πως σκοπός της είναι να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με τον δευτερογενή καρκίνο και το γεγονός ότι πρέπει να γίνονται πλήρεις εξετάσεις στους καρκινοπαθείς.

Η περιπέτεια της Gemma Sisson ξεκίνησε την άνοιξη του 2018 όταν διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο.

 

 

Έναν χρόνο πριν η γυναίκα είχε ανακαλύψει ένα ογκίδιο στη βουβωνική χώρα για το οποίο οι γιατροί την καθησύχασαν, ωστόσο, το εξόγκωμα συνέχιζε να μεγαλώνει με αποτέλεσμα μετά από εξετάσεις, να αντιληφθεί ότι έπασχε από καρκίνο στο τρίτο στάδιο στους λεμφαδένες.

Μετά εξαντλητική ακτινοθεραπεία, η Gemma φάνηκε να έχει ξεπεράσει τον καρκίνο, ο οποίος ωστόσο επέστρεψε πέρυσι το καλοκαίρι. 

 

 

Από πέρυσι τον Μάρτιο άρχισε να υποφέρει από πόνους στην πλάτη, όμως, η ακτινογραφία στην οποία υποβλήθηκε δεν έγινε σε όλο της το σώμα, με αποτέλεσμα να μην διαπιστωθεί ότι είναι αρχίσει να αναπτύσσονται όγκοι στη σπονδυλική της στήλη.

Ο φυσιοθεραπευτής που επισκεπτόταν για τον πόνο στον αυχένα και την πλάτη, την συμβούλεψε να κάνει μια ιδιωτική μαγνητική τομογραφία, που έδειξε, τελικά, τους όγκους στην σπονδυλική στήλη.

 

 

Η 39χρονη υποβλήθηκε σε 10ωρη επέμβαση και ακτινοθεραπείες, ωστόσο, οι όγκοι συνέχισαν να αναπτύσσονται στην σπονδυλική στήλη και στο στομάχι της, δυστυχώς ο καρκίνος της ήταν ανίατος.

Τον Φεβρουάριο του 2020, έναν μήνα μετά τα 39α γενέθλιά της, έμαθε πως είχε μόλις μερικούς μήνες ζωής.

Η όμορφη bodybuilder παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Ricky Moore, μόλις λίγες μέρες πριν εισαχθεί σε κέντρο νοσηλείας στο  Leeds, του Δυτικού Yorkshire, όπου πέρασε τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής της, πριν πεθάνει γαλήνια στα χέρια του αγαπημένου της, την περασμένη Τετάρτη.

 

 

Τέσσερις ημέρες πριν, είχαν γιορτάσει δύο μήνες γάμου, παραγγέλνοντας σε delivery γεύμα από το αγαπημένο τους εστιατόριο, όπως αναφέρει η Metro

 

 

Μια συγκινητική ιστορία, με πολλά μηνύματα...

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ