Θρήνος στη Φλώρινα: Έφυγε από τη ζωή ο 16χρονος που είχε φάει δηλητηριώδη μανιτάρια (βίντεο)

Τραγωδία στο Βαρικό Φλώρινας...

Σε τραγωδία κατέληξε η περιπέτεια του 16χρονου μαθητή από το Βαρικό Φλώρινας, ο οποίος είχε καταναλώσει δηλητηριώδη μανιτάρια.

Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη Γερμανία, προκειμένου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό χθες το βράδυ, ο άτυχος μαθητής έχασε, δυστυχώς, τη "μάχη" για τη ζωή.

 

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, όπως ανέφερε συγγενικό πρόσωπο του παιδιού, ο νεαρός μαθητής του Γυμνασίου Πτολεμαΐδας υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος και ενώ αρχικά η κατάστασή του ήταν σταθερή, ο οργανισμός του δεν δέχτηκε το μόσχευμα, με αποτέλεσμα να καταλήξει χθες το μεσημέρι.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eirinika και πηγή μέσα από το νοσοκομείο του Μονάχου, όπου μεταφέρθηκε ο 16χρονος, ο μαθητής κατέληξε λόγω επιπλοκών πριν προλάβει να υποβληθεί στη μεταμόσχευση, ενώ μάλιστα, το μόσχευμα είχε βρεθεί και ήταν "στο δρόμο" για το νοσοκομείο.

Να θυμίσουμε πως ο 16χρονος είχε καταναλώσει δηλητηριώδη μανιτάρια, τα οποία είχε μαζέψει από το δάσος μαζί με τον πατέρα του και έναν οικογενειακό φίλο.

Ο νεαρός μαθητής του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, το περασμένο Σάββατο μεταφέρθηκε από τον πατέρα του στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας με έντονα σημάδια αδιαθεσίας.

Από τις εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ορισμένοι δείκτες στο αίμα του ήταν αρκετά υψηλοί και αυτό έθεσε σε συναγερμό τους γιατρούς ότι πρόκειται για δηλητηρίαση από κατανάλωση μανιταριών.

Το παιδί εσπευσμένα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γεννηματάς στην Θεσσαλονίκη και στην συνέχεια στην ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

 

Με ειδική πτήση αεροσκάφους, διασωληνωμένος και συνοδεία γιατρού, μεταφέρθηκε από την Θεσσαλονίκη σε νοσοκομείο του Μονάχου στην Γερμανία, όπου δυστυχώς έχασε τη "μάχη" για τη ζωή.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου παιδιού, που βιώνει τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ