Αυτό είναι το "παλάτι" του πρίγκιπα Harry & της Meghan Markle στην Καλιφόρνια - Η έπαυλη των 14,6 δολαρίων με τα 9 υπνοδωμάτια & τα 16 μπάνια

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ αγόρασαν κρυφά στέγη στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με το Page Six.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ αγόρασαν ένα εκπληκτικό κτήμα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στο Montecito της Καλιφόρνια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by i am blake?‍♀️ (@_megxit) on

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ πλήρωσαν 14.650.000 $ για το σπίτι των 18.000 τετραγωνικών , το οποίο διαθέτει κήπους με τριανταφυλλιές, αιωνόβιες ελιές, γήπεδο τένις, αίθουσα παιχνιδιών και πισίνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @instamagazine_baku on

Περιλαμβάνει επίσης έναν ξενώνα δύο κρεβατιών, ιδανικό για τη μαμά της Markle, Doria.

Αφού το ζευγάρι προέβη  σε νομικές ενέργειες εναντίον φωτογράφων για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής τους στο ενοικιαζόμενο σπίτι τους στο Λος Άντζελες, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ''μπει'' κανείς στο νέο του σπίτι, το οποίο είναι προστατευμένο και ασφαλές.

Όπως αποκάλυψε το pagesix, σκοπεύουν να δημιουργήσουν το τέλειο οικογενειακό σπίτι για τον γιο τους, Archie και για τα άλλα παιδιά που θα κάνουν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan and Harry❤ (@meghan_and_harry) on

Μια πηγή αρνήθηκε ότι οι Sussexes είχαν δανειστεί τα μετρητά για το σπίτι τους από τον Πρίγκιπα Κάρολο, όπως φημολογείται.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HRH The Duchess of Cambridge ? (@life.of.a.duchess) on

Η πηγή τόνισε «Η Meghan και ο Harry επιτέλους αισθάνονται σαν να είναι μόνοι τους. Αγόρασαν αυτό το σπίτι χωρίς βοήθεια από την οικογένειά του, δεν το έχουν πάρει με δάνειο. Είναι πραγματικά δικό τους και ανυπομονούν να το κάνουν "σπιτικό".

H τεράστια έπαυλη διαθέτει 9 υπνοδωμάτια και 16 μπάνια... Η Σάντα Μπάρμπαρα είναι μια από τις πλουσιότερες κοινότητες στις ΗΠΑ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sussex Fam Page ?? (@meghanluvsharry) on

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ μετακόμισαν στο οικογενειακή τους κατοικία τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους» δήλωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού. «Έχουν τακτοποιηθεί στην ήσυχη ιδιωτικότητα της κοινότητάς τους και ελπίζουν ότι αυτό θα γίνει σεβαστό για τους γείτονές τους, καθώς και για τους ίδιους ως οικογένεια» προσέθεσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ