Τρισάγιο έκανε η Θεοδώρα Βουτσά μαζί με την εγγονή του μεγάλου ηθοποιού – Η Αλίκη Κατσαβού θυμάται τον Κώστα Βουτσά: «Πότε γυρνάς από την περιοδεία;» (Φωτό & Βίντεο)

«Ο παππούς είναι ψηλά στον αέρα παντού μαμά»

Έξι μήνες μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά, η κόρη του Θεοδώρα μαζί με την κορούλα της, βρέθηκε στον τάφο του αγαπημένου της πατέρα και τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη του.

 

 

Η είδηση του θανάτου του καταξιωμένου και δημοφιλή κωμικού ηθοποιού που άφησε ανεξίτηλο στίγμα στον χρυσό ελληνικό κινηματογράφο και το θέατρο, με την καλλιτεχνική του διαδρομή να ξεπερνά τα 70 χρόνια, σκορπά θλίψη και συγκίνηση σε όλη τη χώρα.

 

 

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, μπροστά από τον τάφο του ηθοποιού βρίσκεται η εγγονή του η μικρή Ηλέκρα και η εικόνα είναι ιδιαίτερα συγκινητική. Η μικρή Ηλέκτρα μάλιστα τακτοποιεί το μνήμα του παππού και κάποια στιγμή λέει «Ο παππούς είναι ψηλά στον αέρα παντού μαμά».

«Κάναμε το τρισάγιο με την Ηλέκτρα και μοιράσαμε τα κόλυβα... Σε αγαπάμε πάντα πολύ!Θεανώ, Θεοδωρα, Νικκω, Κρηνιω, Ηλεκτρα Κωνσταντίνα», έγραψε κάτω από το βίντεο η Θεοδώρα.

 

 

Αλίκη Κατσαβού: «Πότε γυρνάς από την περιοδεία αγάπη μου;»

Όσο για την σύζυγό του, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για τα εξάμηνα του Κώστα Βουτσά, συγκινώντας τον κόσμο που τόσο τον αγάπησε.

 

 

Η σύζυγός του αείμνηστου ηθοποιού, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μια συγκινητική ανάρτηση με φωτογραφία του αγαπημένου ηθοποιού.

 

 

Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία αυτή είναι ο αξέχαστος Κώστας Βουτσάς έχοντας ως φόντο μια σκηνή.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-Πότε γυρνάς από την περιοδεία αγάπη μου; . . . #kostasvoutsas #missyou #grief #sad

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλίκη Κατσαβού (@alikikatsavou) στις

 

Στη, δε, λεζάντα που τη συνόδευσε, η Αλίκη Κατσαβού έγραψε: «Πότε γυρνάς από την περιοδεία αγάπη μου;», ενώ μέσα από τα hashtags τόνισε πόσο της λείπει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ