Βαφτίσια! Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ βαφτίστηκε χριστιανός ορθόδοξος – Μετά έγινε νονός σε κοριτσάκι επίσης ορθόδοξο (Φωτό)

Δείτε στιγμιότυπα…

Χριστιανός ορθόδοξος βαφτίστηκε ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός, Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

Φωτογραφίες: orthodoxianewsagency

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε διεθνή μέσα ενημέρωσης η τελετή βάπτισής του 71χρονου πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό Ναό Αλεξάνδρου Νέφσκι στο Παρίσι, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Ωστόσο, ο ίδιος έγινε και πνευματικός πατέρας σε κοριτσάκι.

 

 

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο Ντεπαρντιέ αλλάζει θρησκεία καθώς στη διάρκεια της ζωής του έχει ασπαστεί το Ισλάμ, τον βουδισμό και τον ινδουϊσμό.

 

 

Ο Ρώσος δημοσιογράφος Ντμίτρι Σμιρνόφ δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία από την τελετή, όπου βλέπουμε τον 71χρονο αστέρα Ζεράρ Ντεπαρντιέ να βρίσκεται καθισμένος στον ρωσικό Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό

 

 

 

Ο Ντεπαρντιέ έγινε Ρώσος πολίτης, με υπογραφή του Βλαντιμίρ Πούτιν το 2013, ενώ σε συνέντευξή του έχει δηλώσει ότι συγκρίνει τον Ρώσο Πρόεδρο με τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β' και τον Γάλλο πρώην πρόεδρο Φρανσουά Μιτεράν.

 

 

 

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ έχει εμφανιστεί σε πάνω από 200 ταινίες, και έχει λάβει πολλά βραβεία στις Χρύσες Σφαίρες και σε κινηματογραφικά φεστιβάλ. Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα έχει επιζήσει από αεροπορικό ατύχημα, πενταπλό μπάι-πας και περισσότερα από 15 ατυχήματα με μοτοσυκλέτα.

 

 

Το 2008 έχασε τον γιο του, Γκιγιώμ, από οξεία πνευμονία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ