Η Άση Μπήλιου υποδέχεται την εβδομάδα με τη Σελήνη να κινείται στο εξωστρεφές ζώδιο του Λέοντα - Η κόντρα της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο

Τι μας επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα;

Η Άση Μπήλιου μάς ενημέρωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram για τις αστρολογικές όψεις αυτής της εβδομάδας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AsiBiliou (@asibiliou) on

Όπως αναφέρει η γνωστή αστρολόγος, «η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη να κινείται στο πύρινο και εξωστρεφές ζώδιο του Λέοντα και γίνεται έτσι ο συνδετικός κρίκος της «κόντρας» μεταξύ της Αφροδίτης -επίσης στον Λέοντα- και του Ουρανού στον Ταύρο, θέτοντας σε αμφισβήτηση κάποιες σχέσεις σε προσωπικό ή και επαγγελματικό επίπεδο».

Ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις δεν αποκλείεται να φέρει γνωριμίες και κεραυνοβόλους έρωτες, μόνο που η μακροβιότητα τους δεν εξασφαλίζεται από αυτή την όψη «πυροτέχνημα», σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλή εβδομάδα να έχουμε! Απόψε στις 00:00 ακριβώς θα δείτε τι μας επιφυλάσσει η εβδομάδα στο https://asibiliou.gr/ αλλά επειδή πολύ σας αγαπώ θα σας πω τα βασικά γενικά εδώ! Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη να κινείται στο πύρινο και εξωστρεφές ζώδιο του Λέοντα και γίνεται έτσι ο συνδετικός κρίκος της «κόντρας» μεταξύ της Αφροδίτης -επίσης στον Λέοντα- και του Ουρανού στον Ταύρο, θέτοντας σε αμφισβήτηση κάποιες σχέσεις σε προσωπικό ή και επαγγελματικό επίπεδο. Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, δεν αποκλείεται να φέρει γνωριμίες και κεραυνοβόλους έρωτες, μόνο που η μακροβιότητα τους δεν εξασφαλίζεται από αυτή την όψη «πυροτέχνημα». Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα στις 15/9 και η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στις 17 Σεπτεμβρίου, σε ακριβές τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, δίνει το έναυσμα για νέα σχέδια και στόχους, με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Δίνει τη δυνατότητα να οργανώσουμε καλύτερα τη ζωή μας και να εστιαστούμε σε σημαντικές λεπτομέρειες. Την ίδια ημέρα ο Ερμής στον Ζυγό σε όψη τετραγώνου με τον Δία στον Αιγόκερω, δημιουργεί ελπίδες για το μέλλον μας, αλλά τείνει να αποσπά την προσοχή μας από την ουσία, οδηγώντας μας σε λανθασμένα συμπεράσματα, ενώ δεν είναι απίθανο κάπως να μας «φουσκώνει» και τα μυαλά. Στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου η Σελήνη θα κινηθεί στον Ζυγό και η ανάγκη για αρμονική συνύπαρξη στη δεδομένη στιγμή, την καθιστά επιρρεπή σε τακτικές υποχώρησης, αλλά συγχρόνως δίνει την ευκαιρία να διακόψουμε σχέσεις με άτομα που διαταράσσουν την ψυχική μας ηρεμία. Από το βράδυ του Σαββάτου και καθ’ όλη τη διάρκεια της Κυριακής, η Σελήνη στον Σκορπιό βγάζει πιο έντονα συναισθήματα και πάθη, αλλά προβάλλει και τις πιο σκοτεινές πλευρές του εαυτού μας και των σχέσεων μας. Σας φιλώ και σας περιμένω τόσο στο site όσο και στους @starkoukou το πρωί!

A post shared by AsiBiliou (@asibiliou) on

 

Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα στις 15 Σεπτεμβρίου και η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στις 17 Σεπτεμβρίου, σε ακριβές τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, δίνει το έναυσμα για νέα σχέδια και στόχους, με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Επίσης, όπως αναφέρει η Άση Μπήλιου, δίνει τη δυνατότητα να οργανώσουμε καλύτερα τη ζωή μας και να εστιαστούμε σε σημαντικές λεπτομέρειες.

Ο Ερμής στον Ζυγό σε όψη τετραγώνου με τον Δία στον Αιγόκερω, δημιουργεί ελπίδες για το μέλλον μας, αλλά τείνει να αποσπά την προσοχή μας από την ουσία, οδηγώντας μας σε λανθασμένα συμπεράσματα, ενώ δεν είναι απίθανο κάπως να μας «φουσκώνει» και τα μυαλά.

Στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου η Σελήνη θα κινηθεί στον Ζυγό και η ανάγκη για αρμονική συνύπαρξη στη δεδομένη στιγμή, την καθιστά επιρρεπή σε τακτικές υποχώρησης, αλλά συγχρόνως δίνει την ευκαιρία να διακόψουμε σχέσεις με άτομα που διαταράσσουν την ψυχική μας ηρεμία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AsiBiliou (@asibiliou) on

«Από το βράδυ του Σαββάτου και καθ’ όλη τη διάρκεια της Κυριακής, η Σελήνη στον Σκορπιό βγάζει πιο έντονα συναισθήματα και πάθη, αλλά προβάλλει και τις πιο σκοτεινές πλευρές του εαυτού μας και των σχέσεων μας» καταλήγει η γνωστή αστρολόγος.  

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ