50χρονος πήγε για ψώνια στο μανάβικο & εξαφανίστηκε από το Ζωγράφου – “Τον απήγαγαν” δηλώνει η σύντροφος του (Φωτό & Βίντεο)

Η σύντροφός του το τελευταίο διάστημα τον έβλεπε ανήσυχο και πιστεύει ότι τον έχουν απαγάγει

Πυκνό σκοτάδι καλύπτει την εξαφάνιση ενός 50χρονου από την περιοχή του Ζωγράφου, με τη σύντροφό του να εκφράζει φόβους ότι μπορεί να έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της και η υπηρεσία Σίλβερ Αλέρτ ο Ηλίας Μ. εξαφανίστηκε το απόγευμα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου. Ο 50χρονος ο οποίος είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του- δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο- μένει με τη σύντροφό του στην περιοχή του Ζωγράφου.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο 50χρονος εκείνο το πρωί πήρε το αυτοκίνητο του και πήγε σε κοντινό μανάβικο για ψώνια.

Το μανάβικο βρίσκεται σε απόσταστη 3 χλμ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA oι κάμερες τον έχουν καταγράψει. Εκεί παρέμεινε για 10 λεπτά ενώ κάλεσε με βιντεοκλήση και την σύζυγό του.

Η υπάλληλος τον ρώτησε αν χρειάζεται βοήθεια για να βάλει τα πράγματα στο αυτοκίνητο κάτι το οποίο το αρνήθηκε. Στη συνέχεια πλήρωσε, χαιρέτησε την υπάλληλο και λίγα λεπτά αργότερα κατευθύνεται με το αυτοκίνητό του πίσω στο σπίτι του στου Ζωγράφου. Εκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

"Τον σύντροφό μου τον απήγαγαν"

"Δεν πιθανολογώ ότι εξαφανίστηκε. Τον σύντροφό μου τον απήγαγαν, δεν εξαφανίστηκε. Πρόκειται περί αρπαγής. Μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει κάποιος να ζητήσει λύτρα. Δεν γνωρίζω τον λόγο.

Φοβάμαι μην του κάνουν ή μην του έχουν ήδη κάνει κακό. Όλοι ανησυχούμε πολύ. Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη όσο γίνεται για τα δυο παιδιά μας που είναι 8 χρονών και 14 μηνών. Ο σύντροφός μου αυτή την στιγμή κινδυνεύει", δήλωσε η σύντροφός του.

Σύμφωνα με την ίδια ο 50χρονος είχε μαζί του δύο κινητά τηλέφωνα τα οποία δεν βρέθηκαν στο αυτοκίνητό και είναι κλειστά. Ωστόσο θεωρεί ότι αν είχε διαφορές με κάποιον, εκείνη θα το γνώριζε.

"Το τελευταίο διάστημα τον έβλεπα λίγο προβληματισμένο, αλλά πίστευα ότι ήταν λόγω κορωνοϊού και γενικότερης οικονομικής κατάστασης. Εμένα δεν μου είχε πει κάτι συγκεκριμένο, γενικά ήταν μυστικοπαθής", όπως είπε.

Σύμφωνα με το MEGA, oι αστυνομικοί ελέγχουν υλικό από κάμερες ασφαλείας και λαμβάνουν καταθέσεις από το συγγενικό και φιλικό του περιβάλλον, συγκεντρώνοντας στοιχεία για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ