Η παραμυθένια εικόνα μιας πριγκιπικής οικογένειας: Αλβέρτος του Μονακό - Θεά η Σαρλίν & τα δίδυμα τους που έγιναν 6 ετών (φώτο)

Συγκινημένη και τρισευτιχισμένη η πριγκίπισσα Σαρλίν

Ήταν στις 30 Μαΐου 2014 που το παλάτι του Μονακό ανακοίνωσε ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν είναι έγκυος.  Στις 9 Οκτωβρίου 2014 έγινε γνωστό ότι περιμένει δίδυμα. Στις 10 Δεκεμβρίου 2014 στο Νοσοκομειακό Κέντρο Πριγκίπισσα Γκρέις, ήρθαν στον κόσμο τα αξιολάτρευτα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Σαρλίν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Metro Society (@metrosocietyph)

Πρώτη γεννήθηκε η μικρή πριγκίπισσα Γαβριέλα  στις 5:04 μ.μκαι ακολούθησε ο μικρός πρίγκιπας Ζακ στις 5:06 μ.μ. Δύο ώρες πριν ο πρίγκιπας Αλβέρτος βρέθηκε κοντά στην 35χρονη τότε σύζυγο του, που περίμενε να φέρει στον κόσμο τα μωρά της στο δωμάτιο του νοσοκομείου. 

Προηγουμένως ο Αλβέρτος είχε ακυρώσει όλες τις υποχρεώσεις του για εκείνη την ημέρα.

Ημέρα χαράς λοιπόν η χθεσινή για το παλάτι του Μονακό καθώς τα δίδυμα γιόρτασαν τα έκτα τους γενέθλια. Τα γενέθλια γιορτάστηκαν στο παλάτι χωρίς κόσμο, λόγω της πανδημίας

Στις φωτογραφίες που ανέβασε η πριγκίπισσα Σαρλίν στο instagram τη βλέπουμε ντυμένη στα λευκά , τρισευτιχισμένη και συγκινημένη δίπλα στα παιδάκια της.

Στα λευκά είναι ντυμένη και η μικρή Γαβριέλα που βρίσκεται στην αγκαλιά της ενώ ο μικρός πρίγκιπας Ζακ στέκεται όρθιος πίσω από την μαμά ,τον μπαμπά και την αδερφούλα του.

"Ευτυχισμένα γεννέθλια στα όμορφα παιδιά μου", έγραψε η πριγκίπισσα Σαρλίν στη λεζάντα των φωτογραφιών

Πανευτυχής και ο πρίγκιπας Αλβέρτος , δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του για τα πριγκιπικά γενέθλια.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ