"Βόμβα" στις Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα μένει έγκυος - Ο Νικηφόρος ή ο Μπάμπης είναι ο πατέρας του παιδιού; (φωτό-βίντεο)

Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια!

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες", με την σχέση της Ασημίνας και του Νικηφόρου να δοκιμάζεται έντονα.

Στα δύο τελευταία επεισόδια της σειράς είδαμε την μεσαία αδελφή Σταμίρη, να έρχεται κοντά με τον Μπάμπη, με τους δυο τους να καταλήγουν στο κρεβάτι.

Μάλιστα, σε μία από τις πρώτες σκηνές του χθεσινού επεισοδίου είδαμε τον Μπάμπη να εκφράζει τους φόβους του για πιθανή εγκυμοσύνη της Ασημίνας, με την ίδια να του απορρίπτει γελώντας το ενδεχόμενο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν η Ασημίνα μένει έγκυος τελικά και μάλιστα δεν γνωρίζει αν το παιδί είναι του άνδρα της ή του Μπάμπη!

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας στην εκπομπή "Το Πρωινό" ο Νικηφόρος βάζει τον Σωτήρη να παρακολουθήσει την Ασημίνα και έτσι "πιάνει" το παράνομο ζευγάρι και απειλεί τον Μπάμπη ώστε να εξαφανιστεί από την ζωή της γυναίκας του.

Μάλιστα, φτάνει σε σημείο να τον απειλήσει ακόμη και με όπλο, ενώ, όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Μαίρη Αυγερινοπούλου, η οποία βρισκόταν καλεσμένη στην εκπομπή η Ασημίνα θα μείνει τελικά έγκυος, αντίθετα από τις προβλέψεις των γιατρών.

Τίνος θα είναι, όμως, το παιδί; Του Νικηφόρου ή του Μπάμπη;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ