Ρεβεγιόν με επιτραπέζια και Skype - Έξι ιδέες για μια οικογενειακή Πρωτοχρονιά στο σπίτι

Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια να περιμένουμε το τέλος του 2020

Η φετινή Πρωτοχρονιά αναμένεται να είναι διαφορετική και σίγουρα πιο οικογενειακή από τις προηγούμενες, με πολλούς από εμάς να καθόμαστε μέσα και να κάνουμε ρεβεγιόν σε κλειστό κύκλο.

Μπορεί οι εξελίξεις με την πανδημία να μην μας επιτρέπουν να βγούμε σε κάποιο μπάρ ή να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτυ στο σπίτι, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάτσουμε με τα χέρια σταυρωμένα και να περιμένουμε να περάσει το γρουσούζικο 2020.

Υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς στο σπίτι, με λίγους και εκλεκτούς φίλους και φυσικά με όλα τα μέλη της οικογένειας. Έχουμε και λέμε.

Γιορτάστε την Πρωτοχρονιά... ψηφιακά

Photo: Freepik.com

Καλά ακούσατε. Μπορεί να μην μπορείτε να μαζέψετε όλη την οικογένεια ή τους φίλους σας στο σπίτι, ωστόσο μπορείτε να κάνετε σύνδεση με κάμερα μέσα από κάποια πλατφόρμα (messenger,skype) και να απολαύσετε το βράδυ σας με καλή παρέα.

Διαγωνισμός χορού

Τώρα που θα είμαστε σε κλειστό κύκλο την Πρωτοχρονιά πάτρε τα παιδιά σας και ρίξτε τον στον χορό. Είναι ευκαιρία όταν δεν βλέπει πολύς κόσμος και σίγουρα είναι κάτι που θα σας ανεβάσει την διάθεση.

Φτιάξτε ένα gourmet δείπνο

Σίγουρα το εορταστικό τραπέζι - με καραντίνα ή χωρίς - περιλαμβάνει λαχταριστά φαγητά. Ωστόσο φέτος σας δίνετε η ευκαιρία να το πάτε ένα βήμα πιο μακριά και να δοκιμάστε να κάνετε κάτι πιο ιδιαίτερο.

Επιτραπέζια και πάλι επιτραπέζια

Photo: Pixabay

Δοκιμασμένη συνταγή στην οποία φυσικά μπορούμε να προσθέσουμε και τα χαρτιά, όταν τα παιδιά πάνε για ύπνο. Όπως αναφέρει και το patch.com υπάρχουν πολλά παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε στο σπίτι και να περάσετε όμορφα το βράδυ σας.

Μαζευτείτε και κάντε προβλέψεις για το 2021

Μπορεί να είναι οι επιθυμίες σας για το επόμενο έτος ή και απλές προβλέψεις για το τι θα γίνει στον κόσμο. Τα στοιχήματα επιτρέπονται!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ