Η νύχτα έγινε μέρα στον αττικό ουρανό- Με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα για την υποδοχή του 2021 (φωτό)

Με χαρά και ελπίδα υποδεχθήκαμε τη νέα χρονιά!

Με ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων υποδέχθηκε η πρωτεύουσα το 2021!

Λίγα μετά την έλευση του νέου έτους, η νύχτα έγινε μέρα στον αττικό ουρανό, χάρη στα φαντασμαγορικά, πολύχρωμα πυροτεχνήματα που έδωσαν χαρά και αισιοδοξία στους Αθηναίους. 

Αφού αποχαιρετήσαμε μια δύσκολη και διαφορετική για όλους χρονιά, το 2020, υποδεχθήκαμε με λαμπρότητα το ελπιδοφόρο 2021!

Αν και τα μέτρα, κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ήταν αυστηρά, με την απαγόρευση κυκλοφορίας να ισχύει από τις 10 το βράδυ και τα ρεβεγιόν να γίνονται αποκλειστικά στο σπίτι με την οικογένεια, στην Αθήνα - όπως και σε πολλές άλλες πόλες της χώρας - οι πολίτες είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν από τα μπαλκόνια τους τα πανέμορφα πυροτεχνήματα.

Ο δήμος Αθηναίων παρουσίασε ένα εντυπωσιακό σόου με video projections και πολύχρωμα πυροτεχνήματα, που πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με όλους τους υγειονομικούς κανόνες και χωρίς την παρουσία κοινού.

Επρόκειτο για ένα ξεχωριστό, ένα ατμοσφαιρικό θέαμα, αφιερωμένο στο «μαζί».

Μάλιστα, 15 λεπτά πριν την έλευση του νέου έτους η ΕΡΤ ξεκίνησε να μεταδίδει την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον λόφο του Λυκαβηττού με παρουσιαστές την Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, οι οποίοι, μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, μέτρησαν αντίστροφα για να καλωσορίσουν το 2021.

 

 

«Το 2021 να είμαστε όλοι υγιείς. Όλοι νικητές. Να είμαστε καλά και επιτέλους μαζί. Στο χέρι μας είναι. Καλή χρονιά!» έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης σε ανάρτησή του στο instagram. 

(Photo: Eurokinissi)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ