Σάκης Αρναούτογλου: Ο αδερφός του Γρηγόρη δημοσίευσε τις ωραιότερες φωτογραφίες του φετινού χειμώνα - Το μαγευτικό Βόρειο Σέλας στη Φινλανδία, το χιόνι στην Ιαπωνία

Ένα υπερθέαμα στον ουρανό

Τουλάχιστον μαγικές είναι οι εικόνες που δημοσίευσε ο Σάκης Αρναούτογλου. Το Βόρειο Σέλας στη Φινλανδία με το καταπράσινο φως αλλά και το πυκνό χιόνι στην Ιαπωνία είναι οι πιο όμορφες εικόνες του φετινού χειμώνα.

Το κρύο έχει μπει για τα καλά και τι καλύτερο από το να δούμε εικόνες από χιονισμένα τοπία και σκηνικά που μας θυμίζουν τον χειμώνα.

Ο γνωστός μετεωρολόγος και αδελφός του Γρηγόρη Αρναούτογλου, μας χάρισε μερικές μοναδικές εικόνες όταν ανάρτησε στο Facebook το Βόρειο Σέλας, αλλά και την χιονισμένη Ιαπωνία.

Photo: Facebook/sakisarnaoutoglou/πηγή: Meteorologist Damian Nowicki

Το τοπίο στη Φιλανδία είναι απλά μαγικό και πολλοί είναι οι ταξιδιώτες που περιμένουν πως και πως να δουν το συγκεκριμένο φαινόμενο.

Photo: Facebook/sakisarnaoutoglou

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες ο ουρανός έχει γίνει πράσινος και μπλέ, ενώ το χιόνι έχει σχεδόν καλύψει τα ειδικά διαμορφωμένα ιγκλού, όπου μένουν όσοι θέλουν να δουν το Βόρειο Σέλας.

 

 

Εκτώς αυτού όμως μοιράστηκε και μερικές φωτογραφίες από την Ιαπωνία, όπου το χιόνι έχει σκεπάσει σχεδόν τα πάντα.

 

 

Είναι ενδεικτικό ότι ο τηλεφωνικός θάλαμος ίσα που φαίνεται από το πυκνό χιόνι που τον έχει καλύψει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ