Οι καιροί άλλαξαν! Εξώφυλλο στη Vogue η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Kamala Harris - Με υπέροχα κοστούμια και all star παπούτσια (φωτό)

Πολλοί σχολίασαν αρνητικά την επιλογή του περιοδικού

Ένα διαφορετικό εξώφυλλο από την Αμερικανική Vogue, καθώς σε αυτό βλέπουμε την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Kamala Harris, να ποζάρει με αθλητικά παπούτσια και χαλαρό στυλ, τουλάχιστον για τα δεδομένα του γνωστού περιοδικού.

Η Kamala Harris είναι η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και φιλοξενείται τώρα στο εξώφυλλο του περιοδικού μόδας, με τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει να σχολιάζονται ποικιλοτρόπος από τους χρήστες του διαδυκτίου.

Ειδικότερα στη σελίδα της Vogue στο Instagram έχουν αναρτηθεί δύο εικόνες με την Kamala Harris και είναι και οι δύο τραβηγμένες από τον φωτογράφο Tyler Mitchell.

Στην πρώτη βλέπουμε την αντιπρόεδρο να φορά ένα γαλάζιο κουστούμι και να ποζάρει μπροστά από ένα χρυσό φόντο, ενώ στην δεύτερη φοράει all star, ένα μαύρο παντελόνι και ένα επίσης μαύρο σακάκι.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

Στη συγκεκριμένη εικόνα η Kamala Harris βρίσκεται μπροστά από ένα ροζ και πράσινο φόντο, με τα ξένα μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι το ροζ συμβολίζει την αδελφότητα Alpha Kappa Alpha του πανεπιστημίου Howard, όπου και φοίτησε η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

Πρόκειται για ένα πολύ διαφορετικό εξώφυλλο από αυτά στα οποία μας έχει συνηθίσει η Vogue, η οποία συνήθως φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό της κάποια από τα διασημότερα μοντέλα του κόσμου. Βέβαια να σημειωθεί ότι και η Michel Obama είχε ποζάρει στο εξώφυλλο του Αμερικανικού περιοδικού, ενώ ντόρος είχει γίνει και με την φωτογράφιση της Kim Kardashian.

Τώρα πολλοί ήταν οι χρήστες του διαδυκτίου που δεν είδαν με καλό μάτι την επιλογή της Vogue. Μάλιστα στα social media ανέφεραν ακόμα ότι έχουν "ασπρίσει" το πρόσωπο της αντιπροέδρου η οποία και είναι παιδί μεταναστών.

Σύμφωνα με το CNN η ομάδα της Kamala Harris περίμενε ότι η φωτογραφία με το γαλάζιο κουστούμι και το χρυσό φόντο θα είναι το εξώφυλλο και πως η δεύτερη εικόνα με το ροζ φόντο επιλογή της Vogue.

Πάντως και οι δύο φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον Tyler Mitchell, ο οποίος έγινε διάσημος ως ο πρώτος μαύρος φωτογράφος που τράβηξε εξώφυλλο για την αμερικανική Vogue.

Ήταν αυτό με την Beyoncé για το τεύχος του περιοδικού του Σεπτεμβρίου 2018. Ο Mitchell δημοσίευσε μόνο ένα από τα εξώφυλλα στο Instagram - την Harris με μπλε κοστούμι, ωστόσο δεν απάντησε στην ερώτηση που του έθεσε το CN για την κριτική που δέχτηκαν οι φωτογραφίες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ