Η Μελάνια Τραμπ διέκοψε τις πρόβες με τους designers και δηλώνει: Καταδικάζω απερίφραστα τη βία μέσα στο Καπιτώλιο

Έσπασε την σιωπή της...

Με ένα μακροσκελές κείμενο η Μελάνια Τραμπ έσπασε την σιωπή της και καταδίκασε τα επεισόδια που έγιναν στο αμερικανικό Καπιτώλιο, με την ίδια να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "καταδικάζω απερίφραστα την βία".

Ειδικότερα πρόκειται για ένα κείμενο που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου και σε αυτό η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ παίρνει θέση για τα όσα έγιναν στις ΗΠΑ. Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα η τέως πλέον πρώτη κυρία των ΗΠΑ, δεν είχε κάνει καμία δήλωση, ενώ οι πληροφορίες την ήθελαν να ασχολείται με το να "αδειάσει" τον Λευκό Οίκο από τα προσωπικά της πράγματα.

Η επερχόμενη πρώτη κυρία των ΗΠΑ που είχε "εξαφανιστεί" το τελευταίο διάστημα στο κείμενό της κάνει μεταξύ άλλων λόγο για "αλαζονικά κουτσομπολιά" και "αδικαιολόγητες προσωπικές επιθέσεις".

Υπνεθυμίζεται ότι τα επεισόδια που έγιναν στο καπιτώλιο είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 5 άνθρωποι, ενώ λίγο πριν από αυτό ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε πάρτι μαζί με τους συνεργάτες του. Η ίδια η Μελάνια κράταγε σιγή ιχθύος αναφορικά με τα γεγονότα που σημάδεψαν τις ΗΠΑ τις τελεταίες ημέρες. Ωστόσο με αυτήν της την ανακοίνωση καταδίκασε τα όσα συνέβησαν.

 

 

"Το Έθνος μας πρέπει να επουλώσει πολιτικά τις πληγές του. Μην γελιέστε γι' αυτό, καταδικάζω απερίφραστα τη βία μέσα στο Καπιτώλιο. Η βία δεν είναι ποτέ αποδεκτή. Είμαι απογοητευμένη με αυτό που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα. Το βρίσκω ντροπιαστικό που γύρω από αυτά τα τραγικά γεγονότα υπήρξαν αλαζονικά κουτσομπολιά, αδικαιολόγητες προσωπικές επιθέσεις και ψευδείς παραπλανητικές κατηγορίες για μένα - από ανθρώπους που θέλουν να είναι σχετικοί και να έχουν ατζέντα. Αυτή τη φορά σημασία έχει αποκλειστικά τη θεραπεία της χώρας μας και των πολιτών της. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για προσωπικό κέρδος" αναφέρει η Μελάνια Τραμπ.

 

 

"Προτρέπω τους ανθρώπους να σταματήσουν τη βία, να μην κάνουν ποτέ υποθέσεις με βάση το χρώμα του δέρματος ενός ατόμου ή να χρησιμοποιούν διαφορές στις πολιτικές ιδεολογίες ως βάση για επιθετικότητα και κακία. Πρέπει να ακούσουμε ο ένας τον άλλον, να επικεντρωθούμε σε αυτό που μας ενώνει και να ξεπεράσουμε αυτό που μας χωρίζει. Αποτελεί έμπνευση να βλέπουμε ότι τόσο πολλοί συμμετείχαν με πάθος και ενθουσιασμό στις εκλογές, αλλά δεν πρέπει να αφήσουμε αυτό το πάθος να στραφεί στη βία. Η πορεία μας προς τα εμπρός είναι να έρθουμε μαζί, να βρούμε τις ομοιότητές μας και να είμαστε οι καλοί και δυνατοί άνθρωποι που ξέρω ότι είμαστε.

Η δύναμη και ο χαρακτήρας της χώρας μας έχουν φανεί στις κοινότητες που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές και σε όλη αυτή την τρομερή πανδημία που μας έχει επηρεάσει όλους μας. Το κοινό νήμα σε όλες αυτές τις δύσκολες καταστάσεις είναι η ακλόνητη αποφασιστικότητα των Αμερικανών να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον. Η συμπόνια σας έδειξε το αληθινό πνεύμα της χώρας μας".

 

 

Όπως είπα το καλοκαίρι, αυτές τις καθοριστικές στιγμές θα κοιτάξουμε πίσω και θα πούμε στα εγγόνια μας ότι μέσω της ενσυναίσθησης, της δύναμης και της αποφασιστικότητας, καταφέραμε να αποκαταστήσουμε την υπόσχεση για το μέλλον μας. Ο καθένας από εσάς είναι η ραχοκοκαλιά αυτής της χώρας. Είστε οι άνθρωποι που συνεχίζουν να κάνουν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής αυτό που είναι, και έχετε την απίστευτη ευθύνη να προετοιμάσετε τις μελλοντικές μας γενιές να αφήσουν τα πάντα καλύτερα απ' ό,τι τα βρήκαν

Τα πιο σημαντικά αυτή τη στιγμή είναι η θεραπεία, η χάρη, η κατανόηση και η ειρήνη για το μεγάλο Έθνος μας. Κάθε μέρα ας θυμόμαστε ότι είμαστε ένα Έθνος υπό τον Θεό. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους και ο Θεός να ευλογεί τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής" καταλήγει η Μελάνια Τραμπ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ