Έλενα Χριστοπούλου: ''Έχω μετανιώσει για την ιστορία με το διαζύγιό μου, ντρέπομαι - Τι είπε για τον νέο της σύντροφο (βίντεο)

Μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή ... 

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The Tonight Show ήταν χθες η Έλενα Χριστοπούλου. 

Η διάσημη coach μοντέλων και πρώην κριτής του My Style Rocks μοιράστηκε μαζί του άγνωστες πτυχές της ζωής της, μίλησε για το διαζύγιό της αλλά και την ιστορία που είχε δημιουργηθεί γύρω από αυτό και για τον νέο της σύντροφο με τον οποίο βιώνει τον αληθινό έρωτα. 

''Η τηλεόραση είναι η κοινωνία μας σε ένα κουτί! Θα μπορούσα να μείνω για πάντα εκτός τηλεόρασης. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι βλέπω πολλή ψευτιά. Είχα συζητήσει για την παρουσίαση του Super Make Over. Tα κανάλια είναι εταιρείες. Προφανώς σκέφτηκαν να πάρουν ένα πιο φρέσκο πρόσωπο. Βusiness is Business. Έχω υπάρξει "δημοσιοσχεσίτισσα ” γιατί αλλιώς δεν μπορείς να επιβιώσεις. Το διαζύγιο με το GNTM ήταν για μένα βελούδινο'', είπε. 

 

 

 

Για την προσωπική της ζωή είπε:

Εγώ τον βιώνω τον αληθινό έρωτα. Έχω περάσει δύσκολα στα προσωπικά μου. Σιγά μη μου χαλάσει τη ζωή μου ένας γάμος που δεν πήγε καλά. Η ιστορία του διαζυγίου μου, μου έχει αφήσει ντροπή. Θα μπορούσα να τα έχω σταματήσει όλα αυτά. Τα δικαστήρια τραβάνε. Εμένα με ενοχλεί που όλοι νομίζουν ότι σε ξέρουν και έχουν άποψη για σένα. Προσπάθησαν πολλοί να φοβηθώ αλλά δεν έγινε. Ανέχομαι τα αρνητικά του συντρόφου μου και με ανέχεται κι αυτός. Έτσι είναι η αγάπη.

 

 

 

Η γνωστή booker, που τόνισε ότι είναι στο δυναμικό της Acun Medya και όχι του ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε και στο "διαζύγιο" με το Star και το GNTM, λέγοντας:

"Έχει τελειώσει η ιστορία αυτή. Γίνεται θέμα γιατί έπρεπε να ειπωθούν κάποια πράγματα. Όταν λες την αλήθεια, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Δεν νομίζω να ξαναπήγαινα γιατί η ομάδα που είναι τώρα είναι πολύ καλή. Και τα πήγαν εξαιρετικά πέρυσι. Για μένα ήταν "βελούδινο" το διαζύγιο αυτό".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ