Η Ντέμι Μουρ έκανε πασαρέλα στην επίδειξη του Fendi με "νέο πρόσωπο" - "Καλοσιδερωμένη" & αγνώριστη με τέλειες αναλογίες & υπέροχα ρούχα (φώτο-βίντεο)

περιέγραψε αυτή την εμφάνιση της, στην πασαρέλα, ως "εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου".

Η Ντέμι Μουρ έκανε το εντυπωσιακό της ντεμπούτο στην πασαρέλα του Fendi κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι. Η διάσημη ηθοποιός άνοιξε το show, με ένα μαύρο έξωμο σύνολο από μετάξι και εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TabloidRTLhr (@tabloid.hr)

Στο Instagram περιέγραψε αυτή την εμφάνιση της ως "εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου".

Η επίδειξη του διάσημου ιταλικού οίκου σηματοδότησε επίσης το ντεμπούτο της σχεδιάστριας  Kim Jones, η οποία παρουσίασε την πρώτη του συλλογή Haute Couture για τον Fendi από την ένταξή του στο δυναμικό του οίκου,στον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μετά τον αείμνηστο Karl Lagerfeld ως καλλιτεχνικό διευθυντή του τμήματος γυναικείων ενδυμάτων και της υψηλής ραπτικής  η Τζόουνς πήρε τη σκυτάλη  με μια εντυπωσιακή συλλογή από υπέροχα ρούχα, λαμπερά βραδινά φορέματα και σύνολα με "ανδρόγυνο" στυλ.

Η συλλογή 'Άνοιξη - καλοκαίρι 2021, της Κιμ Τζόουνς, αντλεί έμπνευση που κυμαίνεται από τα μπαρόκ μαρμάρινα γλυπτά του Gian Lorenzo Bernini έως το μυθιστόρημα της Virginia Woolf τ"Ορλάντο", του οποίου σκηνές είδαμε σε ένα από τα βίντεο του Show.

Με μουσική υπόκρουση το soundtrack της ομώνυμης ταινίας, που ήταν  του συνθέτη Max Richter, τα μοντέλα περπατούσαν σε έναν δραματικά φωτισμένο διάδρομο σε στυλ  λαβυρίνθου στο ιστορικό Palais Brongniart, προτού ξεκουραστούν σε διάφανα κουτιά με χαραγμένο στη βάση το λογότυπο του διάσημου οίκου: το διπλό "F".

Η Ντέμι Μουρ περιέγραψε την νέα συλλογή του Fendi ως "όμορφο και μαγικό ντεμπούτο" , της καινούργιας σχεδιάστριας.

Στην επίδειξη του Fendi μαζί με την Ντέμι Μουρ , περπάτησαν μεγάλα αστέρια της πασαρέλας όπως η Bella Hadid και η Cara Delevingne. Επίσης εμφανίστηκαν τα Supermodels της δεκαετίας του 90 Kate Moss,  Naomi Campbell και Christy Turlington

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η εμφάνιση στην πασαρέλα της 18χρονης κόρης της Moss, Lila Grace, η οποία ήταν εκθαμβωτική, αναφέρει το  αμερικάνικο Cnn 

Όσο για την Ντέμι Μουρ, ήταν αγνώριστη με "νέο πρόσωπο" και άψογες αναλογίες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ