Υπόθεση Κιμούλη: Μπέζος: 'Στο θέατρο υπάρχουν βίαιες συμπεριφορές'' - Ακρίτα: ''Όταν ένας άνθρωπος τσακώνεται με τον Κιμούλη, έχει δίκιο ο άνθρωπος''

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τις καταγγελίες από πολλές ηθοποιούς....

Με ταχύτατους ρυθμούς έρχονται στο φως αποκαλύψεις από ηθοποιούς που κατηγορούν τον Γιώργο Κιμούλη για ''ψυχολογική βία'', όσο συνεργάζονταν μαζί του στο θέατρο. 

Καλλιτέχνες από το χώρο του θεάτρου μίλησαν ανοιχτά για τις κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί στον ηθοποιό και σκηνοθέτη. 

Στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" μίλησε ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος . 

Σύμφωνα με τον κ. Μπέζο, είναι γνωστό ότι υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές, ωστόσο ο ίδιος στα 30 χρόνια της καριέρας του δεν συνάντησε τέτοια φαινόμενα.Τόνισε όμως, ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν

Δείτε επίσης: Σαφής η Μιμή Ντενίση για Γιώργο Κιμούλη: Δεν έπεσα από τα σύννεφα, ξέρουμε ποιοι είναι οι δύσκολοι του θεάτρου (βίντεο)

 

 

"Κάποιοι παρενοχλούν ή εκμεταλλεύονται τη θέση τους", είπε χαρακτηριστικά.

Για τις καταγγελίες εναντίον του Γιώργου Κιμούλη για ψυχολογική και λεκτική βία, ο κ. Μπέζος υποστήριξε πως περιμένει την τοποθέτηση του ηθοποιού. Δεν αμφισβητεί τα λεγόμενα της κ. Ζέτας Δούκα, η οποία είναι η πρώτη που κατήγγειλε λεκτική βία από τον ηθοποιό, ωστόσο ο ίδιος δεν παρατήρησε ποτέ κάποια ανάρμοστη συμπεριφορά από τον συνάδελφό του, αναγνωρίζει βέβαια τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.

Μίλησε για το θέμα της βίας, λέγοντας πως είναι άκρως επικίνδυνο, καθώς "έχουμε την τάση να συνηθίζουμε τέτοια φαινόμενα" και πρόσθεσε πως "δεν μπορείς να επεμβαίνεις είτε σωματικά είτε ψυχολογικά σε κάποιον συνάνθρωπό σου".

Ελενα Ακρίτα: "Όταν ένας άνθρωπος τσακώνεται με τον Κιμούλη, έχει δίκιο ο άνθρωπος"

Για την υπόθεση μίλησε και η Έλενα Ακρίτα που με ένα μακροσκελές κείμενο της στο Facebook. Συγκεκριμένα γράφει:  

Παλιά λέγαμε το κλασικό «Όταν ένας άνθρωπος τσακώνεται με τον Κιμούλη έχει δίκιο ο άνθρωπος». Ο Κιμούλης είναι ένας καλός ηθοποιός. Ενίοτε και εξαιρετικός, όταν η μανιέρα του δεν τον οδηγεί σε ασφαλείς ατραπούς. Έχω συγκλονιστεί σε παράστασή του -στον Βασιλιά Λιρ συγκεκριμένα. Το ταλέντο όμως δεν νομιμοποιεί κανέναν να επιτίθεται λεκτικά ή σωματικά σε συνάδελφό του.

Ο Κιμούλης χτες στο δελτίο του Mega δήλωσε ότι δεν θα δεχτεί τη συγγνώμη της κυρίας Δούκα: μια συγγνώμη που έτσι κι αλλιώς δεν επρόκειτο να τού ζητηθεί ποτέ. Συνεπώς, η καταγγελία παίρνει τον δρόμο της Δικαιοσύνης με μάρτυρες που θα καταθέσουν, όταν έρθει η ώρα. Και τότε θα λάμψει η αλήθεια. Γιατί θα λάμψει. (Κι άλλος μέγας σκηνοθέτης, που δεν είναι στη ζωή, τσιμπούσε τη συνάδελφό του επί σκηνής με τέτοιο μένος που η γυναίκα πήγε κλαίγοντας σε εφημερίδα και το κατήγγειλε). Ένα τελευταίο γενικότερο σχόλιο που απαντάει στο «γιατί το θύμα το θυμήθηκε τώρα».

 

Παλιά λέγαμε το κλασικό «Όταν ένας άνθρωπος τσακώνεται με τον Κιμούλη έχει δίκιο ο άνθρωπος». Ο Κιμούλης είναι ένας...

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

 

Ο λόγος είναι πως στο θέατρο υπήρχαν και υπάρχουν άνθρωποι με μεγάλη δύναμη που γκρεμίζουν καριέρες στο πεντάλεπτο κάνοντας απλώς δυο-τρία τηλεφωνήματα. Μιλάμε για ταλέντα που καταστράφηκαν μεταξύ τυρού και αχλαδιού σε μεταμεσονύκτια στέκια θιασαρχών κι επιχειρηματιών.

Υπήρχε, θυμάμαι, σπουδαία ηθοποιός, που έφτασε να παίζει πόκερ για να ζήσει την οικογένειά της -κι όλα αυτά γιατί το κύκλωμα τής είχε κλείσει όλες τις πόρτες. Ξέρετε πόσοι μέτριοι ηθοποιοί είχαν δουλειά χειμώνα-καλοκαίρι μόνο και μόνο γιατί τα «πήγαιναν καλά με όλους»; Κι ενίοτε έκαναν και θελήματα θιασαρχών;

Γι’ αυτό κάποτε το απόστημα πρέπει να σπάσει. Και στο θέατρο, αλλά και στη δημοσιογραφία, όταν με το καλό ανοίξουν κι εκεί τα στόματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ