Άγριες Μέλισσες : Η "Βιολέτα" αποκαλύπτει το τέλος της σχέσης της με τον "Μιλτιάδη" & εμείς χαιρόμαστε - Μαζί μας άλλοι 7000 φαν της σειράς (φώτο)

Θα μπει τέλος στα βάσανα της πολύπαθης Βιολέτας; 

Είναι το ζευγάρι που αγαπήσαμε περισσότερο από όλα στις Άγριες Μέλισσες . Μιλτιάδης και Βιολέτα. Εκείνη τρυφερή, ευαίσθητη, καλόκαρδη, αλλά συνάμα πολύ δυναμική. 

Εκείνος έντιμος, σοβαρός , δίκαιος. Αγαπήθηκαν πολύ.

Αλλά λίγο πριν φτάσουν στα σκαλιά της εκκλησίας ο Μιλτιάδης προσπαθεί να δολοφονήσει τον αδερφό του, Δούκα για να εκδικηθεί το θάνατο του γιου του Γιάννου.

Ο Μιλτιάδης που αντί του Δούκα τραυματίζει σοβαρά τον ανιψιό του , Μελέτη. παθαίνει μια μεγάλη κρίση και καταλήγει σε ψυχιατρείο.

Τα βάσανα της πολύπαθης Βιολέτας, την οποία υποδύεται εξαιρετικά η Θεοφανία Παπαθωμά δεν έχουν τέλος.

Μένει ακλόνητος βράχος δίπλα στον Μιλτιάδη για όσο εκείνος νοσηλεύεται αλλά και μετά , όταν επιστρέφει στο Διαφάνι έχοντας ακόμα ψυχολογικά προβλήματα.

Ο Μιλτιάδης (Γιώργος Γάλλος) πιστεύοντας ότι εμποδίζει τη Βιολέτα να συνεχίσει τη ζωή της, της ζητά να χωρίσουν και ο δεσμός τους τελειώνει.

Ο αληθινός έρωτας τους όμως , φαίνεται πως όχι.

Έτσι το πολυπόθητο "Happy End' έρχεται σύντομα. Τουλάχιστον αυτό ανακοίνωσε η Θεοφανία Παπαθωμά σε ανάρτηση της στο Instagram .

To :"spoiler" μας έκανε να χαρούμε πολύ. Μαζί με εμάς φαίνεται ότι χάρηκαν και οι πάνω από 7000 φαν της σειράς που έκαναν "like" στο post.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ