Απαρηγόρητη η σύντροφος της 34χρονης τρανς Dj Sophie: Ήταν η ζωή μου, θα παντρευόμασταν

«Κατάφερα να της πω σ'αγαπώ»

Απαρηγόρητη είναι η σύντροφος της 34χρονης τρανς Dj και μουσικού Sophie που πέθανε το Σάββατο στην Αθήνα μετά από μια «ξαφνική πτώση».

Η δισκογραφική εταιρία Transgressive ανακοίνωσε στο Twitter ότι η 34χρονη «γλίστρησε και έπεσε καταλάθος» ενώ αξιωματικός της αστυνομίας είπε στην dailymail ότι η άτυχη κοπέλα «έπεσε από την ταράτσα τριώροφου κτιρίου στην Αθήνα, την ώρα που προσπαθούσε να βγάλει φωτογραφία την πανσέληνο».

 

 

Οι ελληνικές Αρχές βρέθηκαν στο κτίριο στην πλατεία Καραϊσκάκη για να ερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε η νεαρή μουσικός, ενώ πηγές ανέφεραν ότι μεταφέρθηκε στο Αττικό νοσοκομείο όπου και καταγράφηκε ο θάνατός της με το όνομα Σάμιουελ Λονγκ.

Η σύντροφός της, Evita Manji από μερίας της είπε στην MailOnline ότι κατάφερε να της μιλήσει μετά την πτώση, αφού έπεσε σε έναν ανοιχτό χώρο στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας. Μάλιστα η πυροσβεστική - σύμφωνα με την Evita - χρειάστηκε 90 λεπτά για να την βγάλει από το συγκεκριμένο σημείο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evita Manji (@evitamanji)

 

«Κατάφερα να της πω σ'αγαπώ και να συνεχίσει να παλεύει. Ήταν η ζωή μου. Υποτίθεται ότι θα παντρευόμασταν» είπε χαρακτηριστικά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evita Manji (@evitamanji)

 

«Υποθέτω ότι αυτό είναι όταν ξυπνάς από ένα όνειρο, γιατί η ζωή μου μαζί σου ήταν σαν το καλύτερο όνειρο Sophie. Κάθε μέρα ήταν μια ατελείωτη ροή αγάπης και αποδοχής, ένα ταξίδι για να σε γνωρίσουμε καλύτερα. Σήμερα έχασα τα πάντα… Μπορώ να νιώσω την ενέργειά σου παντού γύρω μου και μέσα μου, με καθοδηγείς και με ηρεμείς όπως πάντα. Κάθε σωματίδιό μου θα έχει πάντα ένα κομμάτι σου».

 

 

«Η Sophie ήταν ένας πραγματικός άγγελος, ήταν η πιο γλυκιά, η πιο ευγενική σε όλους γύρω της. Ένα πολύ ιδιαίτερο πλάσμα. Ήταν τόσο περίεργη για το τι υπάρχει στον κόσμο, μπορώ να νιώσω ότι είναι χαρούμενη και ενθουσιασμένη που θα εξερευνήσει το άγνωστο. Είναι ένα άυλο κορίτσι τώρα, μπορεί να είναι οτιδήποτε θέλει και είναι σε όλα» έγραψε ακόμα η Manji σε αφιέρωμα που έκανε στο διαδίκτυο για τον χαμό της αγαπημένης της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FLUX (@flux_ahf)

 

Γεννημένη στην Γλασκώβη το 1986 η Sophie είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστή για την πειραματική της προσέγγιση στην ποπ μουσική, ενώ το 2019 είχε προταθεί για Grammy καλύτερου ηλεκτρονικού άλμπουμ. Το 2015 συμμετείχε στην σύνθεση του κομματιού της Μαντόνα ‘Bitch I’m Madonna’ στο οποίο τραγούδησε και η Nicki Minaj.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ