Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι: Υπέροχες hippie-chic εμφανίσεις στην πασαρέλα της Chloé - Η νέα συλλογή σηματοδοτεί μια καινούργια εποχή (φώτο)

Το όραμα της Gabriela Hearst για την μόδα και την Chloe 

Το Παρίσι άνοιξε επιτέλους τις πόρτες του στη Μόδα. Η εβδομάδα μόδας ξεκίνησε με όλους τους απαραίτητους περιορισμούς που επιβάλλουν τα μέτρα υγείας και παρουσιάζει τις δημιουργίες των μεγάλων οίκων.

Και παρόλο που όλος ο πλανήτης βρίσκεται σε καραντίνα η μόδα βρίσκει πάντα τρόπους να δείξει τη λάμψη της.

Τον περασμένο Δεκέμβρη τα 'ηνία" της Chloé ανέλαβε η Αμερικανό - Ουρουγουανή σχεδιάστρια Gabriela Hearst η οποία διαδέχθηκε την Natacha Ramsay-Levi. Ήταν μια είδηση τόσο ενδιαφέρουσα όσο και πολλά υποσχόμενη.

Πράγματι, η 44χρονη σχεδιαστής ενσαρκώνει μια νέα ώθηση στον  κόσμο της μόδας: υποστηρίζει την ηθική, βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς μόδα.

Στις 3 Μαρτίου λοιπόν η Chloé παρουσίασε τη νέα της συλλογή Φθινόπωρο - Χειμώνας 2021-2022. Έτσι όλοι είναι σε θέση να διακρίνουν το όραμα της Hearst για το γαλλικό οίκο.

Τα πρώτα μοντέλα ξαναζωντανεύουν τις υπέροχες hippie-chic στιγμές της Chloé που προωθούνται με έναν μοντέρνο και τολμηρό τρόπο.

Η γοητεία του neo-baba-cool, διάχυτη στην πασαρέλα.

Και προχωράμε στη χειμερινή συλλογή: Οικολογικά δέρματα κοσμούν φορέματα με βολάν και μακριά πουλόβερ. Χρώματα ζεστά γήινα. Μια "πινελιά" ιδιαίτερου στυλ που αρχικά φαίνεται να λείπει , έρχεται με μοντέλα με total leather εμφανίσεις στις αποχρώσεις του καφέ.


 

Πραγματικά εκθαμβωτικό. Αυτά τα κομμάτια αναμφίβολα θα εμφανίζονται παντού τον επόμενο χειμώνα. Η Gabriela Hearst κάνει ξεκάθαρο το στίγμα της: Πολλά διαφορετικά στοιχεία συνθέτουν avant-garde εμφανίσεις που αποπνέουν την αστική -καλλιτεχνική διάθεση του δημιουργού.

Το show της  Chloé ήταν μια ευκαιρία για την Gabriela Hearst  να δείξει την έκταση του ταλέντου της, αναφέρει το γαλλικό Elle.

Πρέπει να περιμένουμε πολλά  από αυτή; Θα το δείξει ο χρόνος 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ