Ο Πάνος Κοκκινόπουλος αποκαλύπτει: Πώς γυρίστηκαν οι "Σκιές" - Θρίλερ χολιγουντιανών προδιαγραφών στη σειρά "Ου φονεύσεις" (φώτο-βίντεο)

Το backstage του συγκλονιστικότερου επεισοδίου που είδαμε στη σειρά "Ου φονεύσεις" 

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος είναι ο "μετρ"¨του αστυνομικού θρίλερ. Οι τηλεοπτικές σειρές που υπογράφει έχουν τεράστια επιτυχία. "Κόκκινος Κύκλος", "10η Εντολή", "Ου φονεύσεις".

Με μοναδική σκηνοθετική μαεστρία και επιλέγοντας πάντα ένα δυνατό κάστ ταλαντούχων ηθοποιών ο γνωστός σκηνοθέτης καταφέρνει να καθηλώνει τους τηλεθεατές με τηλεοπτικές σειρές που στην πλειοψηφία τους, αφηγούνται τις ιστορίες φόνων που διαπράχθηκαν στην πραγματικότητα.

 

 

Το πιο συγκλονιστικό επεισόδιο που είδαμε στην τηλεοπτική σειρά "Ου φονεύσεις", ήταν οι "Σκιές".

 

 

Ρεαλιστικές σκληρές, σκηνές που μας έκοψαν την ανάσα σε ένα θρίλερ χολιγουντιανών προδιαγραφών. 

 

 

Ο Κώστας είναι ένας μεσήλικας εύπορος άντρας με μεγάλα προβλήματα όρασης. Πάσχει από σπάνια ασθένεια, που οδηγεί σταδιακά στην τύφλωση.

 

 

Η γυναίκα του τον έχει πρόσφατα εγκαταλείψει και ο Κώστας ( Στέλιος Μάινας παλεύει με τα "σκοτάδια" του.

 

 

 

 

Η νεαρή Χριστίνα  (Γιούλικα Σκαφιδά)  ψάχνει για δουλειά και καταλήγει να δουλεύει ως οικιακή βοηθός στο σπίτι του Κώστα.

 

 

 

 

 

 

Εκείνος χαίρεται που βρήκε μια κοπέλα τόσο θετική και αποτελεσματική στην δουλειά της και εκείνη είναι απόλυτα ικανοποιημένη και από τον μισθό και από την άψογη συμπεριφορά του.

 

 

 

 

Μέχρι που ο Νίκος, ο σύντροφος της Χριστίνας, της βάζει βέτο να σταματήσει από τη δουλειά. Η Χριστίνα αναγκάζεται να το δεχτεί και το ανακοινώνει στον Κώστα.

 

 

 

 

Εκείνος όμως έχει άλλη γνώμη... και η Χριστίνα ανακαλύπτει το μαρτύριο που υπέστησαν οι κοπέλες που δούλεψαν πριν από αυτή.

 

 

 

 

Η τιμωρία του Κώστα θα είναι σκληρή....

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος δημοσίευσε στο Instagram το backstage, ένος από τα πιο καθηλωτικά επεισόδια που είδαμε στη σειρά. Έτσι γυρίστηκαν οι "Σκιές". 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ