Γέννησε η Έμιλι Ρατακόφσκι - Η πρώτη φωτογραφία με το μωράκι αγκαλιά & το φύλο του που θα τους το ανακοινώσει μόλις γίνει 18 (φωτό)

Πετάει στα σύννεφα.... 

Την απόλυτη ευτυχία ζει η Έμιλι Ρατακόφσκι η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media το διάσημο μοντέλο γνωστοποίησε το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Το πανέμορφο μοντέλο, πριν λίγες ημέρες μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού φωτογραφίες στις οποίες απεικονιζόταν η φουσκωμένη της κοιλίτσα, ενώ εγραφε πως δεν κρατιέται να κρατήσει στην αγκαλιά της το αγγελούδι της. 

 

 

Και αυτή η μέρα έφτασε. «Ο Sylvester Apollo Bear ήρθε στη ζωή μας στις 8 Μαρτίου. Ήταν το πιο σουρεαλιστικό, όμορφο και γεμάτο από αγάπη πρωινό της ζωής μου». 

Η ίδια και ο σύζυγός της Sebastian Bear-McClard έχουν αποφασίσει να μην αποκαλύψουν το φύλλο του μωρού καθώς θεωρούν ότι αυτό θα το ανακαλύψει μόνο του όταν φτάσει στην εφηβεία.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018 και η Έμιλι πόζαρε γυμνόστηθη κρατώντας τα επίμαχα σημεία με τις παλάμες της προκειμένου να επιδείξει τη βέρα και το διαμαντένιο δαχτυλίδι της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ