Συγκίνησε η μητέρα του Γιώργου Μαζωνάκη, ράγισε ο τραγουδιστής ακούγοντάς την να μιλά για αυτόν - Ποιο τραγούδι της αρέσει, τι του ευχήθηκε (βίντεο)

Ο Γιώργος Μαζωνάκης για τον στρατό και το ψυχιατρείο....

Καλεσμένος στον Αντώνη Σρόιτερ βρέθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης, το βράδυ της Πέμπτης και στην εκπομπη Tik Talk του Alpha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Mazonakis Official (@georgemazonakis)

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε για όλα ενώ δέχθηκε και την όμορφη έκπληξη της μητέρας του μέσα από ένα τρυφερό απόσπασμα.

 

 

Βάζιοντας τα κλάματα είπε, «Συγχωρέστε με… Όσο βλέπω τον εαυτό μου ή τους γονείς μου, είμαι πια λίγο περισσότερο ευσυγκίνητος. Δεν ξέρω… Σκέφτομαι ότι έχω περάσει και πως μέσα από όλα αυτά τα χρόνια κράτησα το όνομα μου μόνος μου και είναι συγκινητικό».

 

 

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής θέλησε να πει το δικό του «ευχαριστώ»: «Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω σε αυτούς τους ανθρώπους που με έφεραν στη γη και ένα ευχαριστώ στο Θεό που με κρατάει έτσι» πρόσθεσε, εμφανώς συγκινημένος και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια και είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είμαστε μια οικογένεια που ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μας, σε κανέναν, το γεγονός να είναι εις βάρος των άλλων ή να κάνει κακό ο ένας στον άλλον. Ποτέ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ