Η ελληνική ιστορία εμπνέει τον Βασίλειο Κωστέτσο - Μπαλατσινού - Κουντουρά- Τσιντικίδου & Παπαδάκης σε πασαρέλες που άφησαν εποχή (φώτο-βίντεο)

 Με τίτλο "Ελευθερία ή θάνατος" , Flashback σε ντεφιλέ που έμειναν στην ιστορία 

Ένα πολύ δυναμικό "flashback" σε ντεφιλέ που άφησαν εποχή έκανε με τις επετειακές αναρτήσεις του στο Instagram, ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Είναι γνωστό σε όλους , όσοι παρακολουθούν την πορεία του, ότι η ελληνική ιστορία και παράδοση, αποτελούν πηγή έμπνευσης για το γνωστό σχεδιαστή.

Στα ρούχα που παρουσιάζει στις συλλογές του , οι αναφορές στο "Grecian Chic" είναι εμφανείς.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος έχει φιλοξενήσει στα ντεφιλέ του τα πιο διάσημα μοντέλα του κόσμου.

Iconic Super Models όπως η Ναόμι Κάμπελ και η Κλόντια Σίφερ, αλλά και Ελληνίδες "θεές" της πασαρέλας έχουν παρουσιάσει τα ρούχα του διάσημου σχεδιαστή.

Με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ο Βασίλειος Κωστέτσος ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες, από επιδείξεις μόδας που έμειναν στην ιστορία

"Ελευθερία η Θάνατος  Η Τζενη Μπαλατσινού με δημιουργία μου εμπνευσμένη απο την Κερκυραϊκή παραδοσιακή ενδυμασία σε συνδυασμό με στοιχεία απο την φουστανέλα και αξεσουάρ των Ευζώνων στην ιστορική μεγαλειώδη επίδειξη που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο στάδιο του Μετς", έγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος στη λεζάντα ενός από τα βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό του.

"1821-2021 Ελευθερία η Θάνατος  Η Iconic Legendary Supermodel Actress Tatjana Patitz με δημιουργία μου εμπνευσμένη απο την Κερκυραϊκή παραδοσιακή ενδυμασία σε συνδυασμό με στοιχεία απο την φουστανέλα και αξεσουάρ των Ευζώνων στην ιστορική μεγαλειώδη επίδειξη που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο στάδιο του Μετς το 1994", αναφέρει ο σχεδιαστής στη λεζάντα του επόμενου βίντεο.

'1821-2021 -Ελευθερία η Θάνατος  Η Μαρινα Τσιντικιδου και η Τίνα Ρουσσου με δημιουργίες μου εμπνευσμένες απο την Κερκυραϊκή παραδοσιακές ενδυμασίες σε συνδυασμό με στοιχεία απο την φουστανέλα και αξεσουάρ των Ευζώνων στην ιστορική μεγαλειώδη επίδειξη που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο στάδιο του Μετς', αναφέρει ο Βασίλειος Κωστέτσος στη λεζάντα του σχετικού βίντεο.

 

Στην επόμενη φωτογραφία βλέπουμε τον "Ντελικανή" Νίκο Παπαδάκη και ο Βασίλειος Κωστέτσος αναφέρει στη λεζάντα:

"1821-2021 Ελευθερία η Θάνατος
"Ο Iconic Legendary Supermodel Νίκος Παπαδακης με δημιουργία Vassilios Kostetsos το 1996 εμπνευσμένη απο τους Κρητικούς και την παραδοσιακή φορεσιά τους μεταφέροντας την στο σήμερα"

"1821-2021???? Ελευθερία η Θάνατος ???
Η Ελληνίδα Supermodel Έλενα Κουντούρα με δημιουργία μου εμπνευσμένη απο την παραδοσιακή ενδυμασία σε συνδυασμό με στοιχεία απο την φουστανέλα και αξεσουάρ των Ευζώνων στην ιστορική μεγαλειώδη επίδειξη που πραγματοποιήθηκε στο Fashion Week της Γερμανίας στο Ντύσσελντορφ", γράφει ο σχεδιαστής στη λεζάντα του βίντεο που δείχνει την Ελληνίδα καλλονή με μία από τις υπέροχες δημιουργίες του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ