H 47χρονη πρώην σύζυγος του Φιλ Κολινς: Ζουσα σε χρυσό κλουβί, παντρεύτηκα τον 30χρονο Τόμας, είμαι ευτυχισμένη - 25 εκ δολ πήρε από το διαζύγιο

Η πρώην σύζυγος μουσικού - θρύλου του πήρε 25 εκατ. δολ. σε διαζύγιο.

Η πρώην σύζυγός του Φιλ Κόλινς, Οριάν Τσέβι, η οποία παντρεύτηκε κρυφά άλλον άντρα, τον 31χρονο επιχειρηματία Τόμας Μπέιτς με τον οποίο έδωσε όρκους αιώνιας πίστης κι αφοσίωσης ενώ στον Φιλ Κόλινς είχε πει πως πήγαινε στο Λας Βέγκας για επιχειρηματικό ταξίδι, μίλησε για την ζωή της με τον πρώην σύζυγό της αλλά και για το γεγονός πως ένιωθε πως ζούσε σε χρυσό κλουβί.

 

 

 

 

 Το ζευγάρι χώρισε το 2008 με τον συμβιβασμό του διαζυγίου να αποτιμάται στα 25 εκατ. ευρώ. 

Orianne and new husband Thomas smile for the camera

James Breeden for The Sun

Η σχέση του 69χρονου βρετανού μουσικού με την, 47χρονη σήμερα, Τσέβι, ξεκίνησε το 1994 όταν εκείνη εργαζόταν ως μεταφράστριά του κατά την διάρκεια περιοδείας του στην Ελβετία. Παντρεύτηκαν το 1999 και απέκτησαν δύο γιους, τον Νικόλαο και τον Μάθιου, αλλά τελικά χώρισαν επτά χρόνια αργότερα. Η επόμενη «στάση» στην προσωπική ζωή της 46χρονης ήταν ο Τσαρλς Μεγιάτι, τον οποίο χώρισε για να επιστρέψει στην αγκαλιά του Φιλ Κόλινς στο Μαϊάμι όπου έμεναν μαζί με τα δύο αγόρια τους.

Το 2008, ο Φιλ Κόλινς φέρεται να πλήρωσε ένα διαζύγιο 46,68 εκατομμυρίων δολαρίων.

Thomas and Orianne now share a £4million pad together

James Breeden for The Sun

Ο Φιλ Κόλινς έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει δυο παιδιά από τον πρώτο γάμο του με την Αντρέα Μπερτορέλι και άλλο ένα από τον δεύτερο γάμο του με την Τζιλ Τράβελμαν.

Η Όριαν σε αποκλειστική της συνέντευξη στην The Sun μίλησε για το πως περνούσε όλα αυτά τα χρόνια σε μια τεράστια έπαυλη, μόνη της και χωρίς να έχει κανέναν να μιλήσει.

Η ίδια ισχυρίστηκε , ότι ο πρώην σύζυγός της έπινε και έβλεπε ειδήσεις όλη μέρα, ενώ αρνούνταν να βγει έξω να συναντήσει φίλους. 

 

 

Το ζευγάτι κοιμόταν σε ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με τον star και τελικά άρχισε να βλέπει άλλους άνδρες. Είπε επίσης πώς αισθάνθηκε ότι ο πασίγνωστος μουσικός του Χόλιγουντ την εξέθεσε όταν μαθεύτηκε το διαζύγιό τους. 

"Ένιωσα σαν να είμαι παγιδευμένη σε ένα χρυσό κλουβί. Όταν κάποιος είναι καταθλιπτικός, είναι δύσκολο να τον βοηθήσεις. Όσο και να τον αγαπάς, κάποια στιγμή φτάνεις στα οριά σου. Ο Φιλ δεν φρόντιζε τον εαυτό του''.

"Δεν φρόντιζε τον ίδιο του τον εαυτό, ούτε και εμένα.  Είναι δύσκολο, αισθάνεσαι μόνος δίχως να έχεις κανέναν να μιλήσεις''. Για την πανέμορφη βίλα στο Μαϊάμι είπε: ''Έχεις υπέροχη θέα και μόνο αυτό. Καθόλου αγάπη''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ