25η επέτειος γάμου για τον Hugh Jackman και την Deborra: Παραμένει ερωτευμένος με την κατά 13 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγό του - «Ήταν το πεπρωμένο μας» (φωτό)

«Το να είμαι παντρεμένος μαζί σου Deb είναι τόσο εύκολο όσο το να αναπνέω»

Ο Hugh Jackman και η Deborra-Lee Furness γιόρτασαν την Κυριακή τα 25 κοινής πορείας.

Ο γάμος τους είναι ένας από τους μακροβιότερους της showbiz και οι δυο τους ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια παρά τα 13 χρόνια που τους χωρίζουν.

Αυτό τουλάχιστον μαρτυρά η ανάρτηση του 52χρονου ηθοποιού με αφορμή την επέτειό τους.

Εκείνος και η Deborra-Lee ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 1996. 25 χρόνια μετά και έχοντας αποκτήσει 2 παιδιά (τον 20χρονο Oscar και την 15χρονη Ava) παραμένουν ερωτευμένοι.

Photo: Instagram/thehughjackman

Ο Αυστραλός ηθοποιός γνώρισε την 65χρονη σήμερα γυναίκα του στο set της αυστραλιανής τηλεοπτικής σειράς Correlli και από τότε είναι αχώριστοι.

Photo: Instagram/thehughjackman

«Το να είμαι παντρεμένος μαζί σου Deb είναι τόσο εύκολο όσο το να αναπνέω. Σχεδόν από την στιγμή που σε γνώρισα ήξερα ότι ήταν το πεπρωμένο μας να είμαστε μαζί. Στα 25 χρόνια η αγάπη μας έγινε πιο βαθιά.

Η χαρά, ο ενθουσιασμός η περιπέτεια έγιναν πιο συναρπαστικά. Η γνώση έγινε ακόμα μεγαλύτερη. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων που μοιράζομαι μαζί σου την αγάπη μας, την ζωή μας την οικογένειά μας. Μόλις ξεκινήσαμε Deb. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά» έγραψε ο Hugh Jackman στο ποστ του δημοσιεύοντας παράλληλα και μερικές φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ