"Δάκρυσα στο μοντάζ": Ο Χάρης Ρώμας για την επιστροφή της Κερασίας Σαμαρά στο "Καφέ της Χαράς" λίγο πριν το "grand finale"(φώτο)

Η κωμική σειρά του ΑΝΤ1, σε σενάριο του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά θα ρίξει αυλαία σε λίγες ημέρες, με εκπλήξεις και πολλές ανατροπές.

Η ταλαντούχα και όμορφη Κερασία Σαμαρά  επέστρεψε στο Καφέ της Χαράς στο επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας.

Η αγαπημένη ηθοποιός υποδύθηκε στον προηγούμενο κύκλο την  Πηνελόπη Μαρκάτου / Penelope Markatos , σύζυγο του Περίανδρου Πώπωτα και διάσημη σοπράνο.

Σε αυτόν τον κύκλο είδαμε να αναφέρεται το όνομα της , όταν οι πρωταγωνιστές μιλούσαν για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η κωμική σειρά του ΑΝΤ1, σε σενάριο του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά θα ρίξει αυλαία σε λίγες ημέρες, με εκπλήξεις και πολλές ανατροπές.

Την Πέμπτη 6 Μαΐου οι τηλεθεατές πρόκειται να παρακολουθήσουν το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς .

Με ανάρτηση του στο Instagram, ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε στη συγκίνηση και τη χαρά που του προκάλεσε η επιστροφή της Κερασίας Σαμαρά στη σειρά.

Είναι γνωστές οι καλές σχέσεις που διατηρεί ο ηθοποιός με τους συνεργάτες του

καταπληκτική Κερασία Σαμαρά επανεμφανίζεται απόψε μαζί μας σε ένα από τα ωραιότερα επεισόδια και των πέντε χρόνων του « cafe της Χαράς».

Όταν το είδα στο μοντάζ δάκρυσα από συγκίνηση και υπερηφάνεια.Στέλνω την αγάπη μου γιά άλλη μία φορά σε όλους τους καταπληκτικούς συναδέλφους που στήριξαν την δουλειά μας!", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram,  ο γνωστός ηθοποιός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ